Snyder til "Bubble Trouble" niveau 45

"Bubble Struggle 2" (også kendt som "Bubble Trouble") er et populært online sigte-og-skyde spil. Den har nummererede niveauer, der gradvis bliver sværere, når du gennemfører dem. Et af de mest berygtede svære niveauer i spillet er niveau 45. Da spillets snyder kun får dig til niveau 22, skal niveau 45 faktisk slås retfærdigt. Heldigvis er der nogle strategier, der findes, som man kan bruge til at øge deres chancer for at slå niveauet.

Saml så meget ekstra tid som muligt

At samle så mange ekstra tidsprodukter som muligt er absolut risikabelt, men du har brug for næsten alle disse boosts (som du skyder gratis) for at have tid nok til at ødelægge alle niveauets bobler.

Bliv tæt på venstre hjørnespringpude

At undvige de konstant multiplicerende bobler kan virke som en umulighed, men hvis du forbliver i nærheden af ​​venstre hjørnespringpude, vil næsten alle af dem savne dig på grund af den vinkel, hvormed de hopper. Du bliver stadig nødt til at bevæge dig lidt til venstre og højre, men at blive i den lille lomme til venstre for puden og skyde eventuelle bobler, der hopper over dig, burde hjælpe dig med at komme længere i niveauet, end du nogensinde har været Før.

Gennemfør starten af ​​niveauet så hurtigt som muligt

Start af niveauet består af at klatre op ad stiger og hoppe over spring hurtigt efter hinanden for at frigøre de onde bobler. Som sådan kan det i sidste ende betyde forskellen mellem endnu et "Game Over" og endelig at gå videre til niveau 46, hvis man fuldfører dette afsnit så hurtigt som muligt og vinder kun få ekstra sekunder.