Sådan lagres gårde i "Farm Town"

Når du lægger lag på gårde i Farm Town, på det sociale netværk Facebook, har du mere areal at arbejde i. Det er ikke særlig svært at lagde gårde, og det giver dig dobbelt så meget plads. Med god afgrødeproduktion hjælper mere plads dig med at komme op i spillet meget hurtigere. Lagdeling af afgrøder øger afkastet for høstmaskinerne, øger dine oplevelsespoint og giver dig mulighed for at vokse dobbelt så meget på en dag.

Log ind på din Facebook-konto, og gå til dine spil og applikationer. Få adgang til Farm Town, og åbn den gårdby, du vil arbejde på. Fjern eventuelle træer, blomster eller bygninger. Sørg for, at du har nok brændstof, inden du starter dog; du vil ikke have, at spillet opdateres, mens du får mere brændstof.

Klik på offline-knappen, der ligner et stik; den bliver rød, når den er offline. Åbn en ny fane på din computerskærm, og gå til Facebook. Gå til den samme gård, som du lige har ryddet, og du vil lagde gårdene i. Klik også på offline-knappen for denne gård. Pløj den første gård i den første fane, og pløj derefter den anden gård i den anden fane. Plov som normalt.

Gå til den første fane, og plant først den længste til at høste frø. Plant de fire dages afgrøder på det første nederste lag og de tre dages afgrøder på det næste lag, fordi du ikke ønsker, at afgrøderne nedenunder skal modnes, før afgrøderne ovenpå. Plant ikke den samme afgrøde oven på hinanden, for du får kun et lag. Sørg for at lægge dine plot lidt fra hinanden. Lag ikke det ene plot direkte over det andet, for så kan du ikke se bundplottet.

Vent, indtil du er færdig med såning, inden du går videre. Klik på Gem, når du er færdig med såning, og fortsæt derefter til næste gård. Sørg for at gemme, når du har frøet hvert lag. Når du er færdig med såning i den anden gård, skal du klikke på Gem og derefter klikke på Afspil, som opdaterer gården, og du skal se de sidste frø, du plantede.

Høst som normalt, og slet de ikke-pløjede plotter, pløj dem ikke. Hvis den øverste høst døde, skal du bare slette den og høste laget nedenunder.

Tips

Lag to eller tre gårde ad gangen; mere kan blive svært at administrere for en nybegynder.
Åbn en ny fane for hvert lag. Skriv det, du frø, ned på et notesblok, når du udvider lagdelingen, så du ikke glemmer det.