Sådan installeres vanedannende trommer

XLN Audio's vanedannende trommer sætter et virtuelt trommesæt i din VST- eller RTAS-aktiverede digitale lydarbejdsstation. Dette plug-in bruger en intuitiv grænseflade: det øverste panel på hovedskærmen viser billeder af alle tromlerne i sættet, mens bundpanelet indeholder en virtuel mixer. Andre skærme giver dig mulighed for individuelt at ændre hver trommes parametre, tilføje effekter på trommer og anvende det tilpassede trommesæt til et MIDI-beat. Vanedannende trommer inkluderer tusindvis af trommeprøver og MIDI-filer.

Indsæt DVD'en med vanedannende trommer i DVD-drevet, og vent på, at Windows starter installationsprogrammet. Hvis installationsprogrammet ikke starter, skal du dobbeltklikke på "Desktop" -ikonet for DVD-drevet og derefter dobbeltklikke på "Install Addictive Drums Windows." Hvis du har købt den downloadbare version af Addictive Drums, skal du blot dobbeltklikke på den downloadede installationsfil fra mappen "Downloads".

Klik på "Næste" i installationsvinduet, og klik derefter på "Ja" for at acceptere licensaftalen. Skriv installationsmappen i tekstfeltet "Destination Directory", og klik derefter på "Next".

Marker afkrydsningsfelterne ud for de versioner, du vil installere. Addictive Drums giver både en VST- og en RTAS-version.

Angiv plugin-biblioteket, hvis du bruger et tilpasset bibliotek. Hvis du vil have standard plug-in-biblioteket, skal du klikke på "Næste". Klik på "Luk", når installationen er færdig.

Start din digitale lydarbejdsstation ved at dobbeltklikke på "Desktop" -ikonet. Træk og slip posten for "Addictive Drums" fra din digitale lydworkstations plug-in-sektion til et tomt MIDI-spor. Klik på "Autoriser" på den skærm, der vises.

Klik på knappen "Kopier" ved siden af ​​posten til "Computer-id." Klik på linket under "Online" for at åbne siden XLN Audio autorisation i din browser. Indtast dit licensnummer fra dokumentationen Addictive Drums, og klik derefter inde i tekstfeltet Compter ID, og ​​tryk på "Ctrl + V" for at indsætte. Fremhæv autorisationskoden, der vises, og tryk "Ctrl + C" sammen.

Gå tilbage til din digitale lydarbejdsstation. Klik på knappen "Indsæt" ud for "Autorisationskode." Klik på knappen "Autoriser" for at begynde at bruge vanedannende trommer.

Tips

Hvis du ikke planlægger at køre vanedannende trommer i Pro Tools, skal du spare plads på harddisken ved at fravælge RTAS-versionen, når du installerer.

Advarsler

Sørg for, at du har nok plads på din harddisk til Addictive Drums-biblioteket, inden installationen påbegyndes.