Sådan nulstilles en adgangskode på en Belkin-router

De fleste Belkin-routere har en fysisk resetknap, du kan bruge til at genstarte routeren, når den holder op med at fungere korrekt. Denne knap påvirker dog ikke routerens indstillinger, inklusive dens adgangskoder. Du skal logge ind på routerens webbaserede administrationspanel for at nulstille sin administrator- eller Wi-Fi-adgangskode.

Nulstil eller skift administratoradgangskode

Tilslut din computer direkte til Belkin-routeren ved hjælp af et LAN-kabel. Selvom Belkin-routeren er en Wi-Fi-kompatibel model, skal du oprette forbindelse direkte til enheden ved hjælp af et kabel.

Åbn en ny webbrowser-fane, indtast adressen 192.168.2.1 i browserens adresselinje, og tryk derefter på Gå ind.

Tips

Du kan også få adgang til adminpanelet på nogle Belkin-routere ved at besøge http: // router.

Klik på Log på link i øverste hjørne af siden, og log ind med din nuværende administratoradgangskode.

Tips

Hvis du aldrig har logget ind på din Belkin-router før, skal du lade feltet Adgangskode være tomt og klikke Indsend.

Sådan nulstilles en adgangskode på en Belkin-router

Klik på Gendan fabriksstandard under overskriften Hjælpeprogrammer til venstre på skærmen for at nulstille routeren til dens standardadgangskode, som slet ikke er adgangskode. Hvis du foretrækker at indstille en ny adgangskode i stedet for at lade routeren være uden en, skal du vælge Systemindstillinger snarere end Gendan fabriksindstillinger.

Tips

Afhængigt af alderen på din Belkin-router kan linket Systemindstillinger være placeret et andet sted end i menuen Hjælpeprogrammer. Hvis du ser et menupunkt i Avancerede indstillinger, skal du klikke på det for at udvide det tilknyttede afsnit og derefter vælge Systemindstillinger under overskriften Hjælpeprogrammer.

Indtast din nuværende administratoradgangskode i det første felt, og indtast og bekræft derefter din nye adgangskode i henholdsvis det andet og tredje felt.

Rul ned og klik Anvend ændringer eller Gemme for at afslutte indstillingen af ​​din nye administratoradgangskode.

Skift din Wi-Fi-adgangskode

Din routers administratoradgangskode er ikke den samme som dens Wi-Fi-adgangskode. Wi-Fi-adgangskoden er det, du bruger til at få adgang til Internettet via routeren.

Type 192.168.2.1 i din webbrowser skal du klikke på Log på i øverste hjørne af siden, og log ind med din routers administrative adgangskode.

Sådan nulstilles en adgangskode på en Belkin-router

Klik på Sikkerhed under overskriften Trådløs i menuen til venstre på skærmen.

Tips

Afhængig af alderen og modellen på din Belkin-router skal du muligvis udvide Avancerede indstillinger header, og klik derefter på Sikkerhed i sektionen Wi-Fi for at ændre din adgangskode.

Lær, hvordan du bruger din Belkin-routers webbaserede administrationspanel til at nulstille både dine administrator- og Wi-Fi-adgangskoder.

Indtast en ny Wi-Fi-adgangskode i Foruddelt nøgle felt, og klik derefter på Gemme eller Anvend ændringer.