Sådan overføres fotos fra et Olympus digitalkamera

Som andre digitale kameraer giver Olympus digitale kameraer dig mulighed for at se dine fotos på din computerskærm, e-maile dem eller arkivere dem på en ekstern harddisk eller en CD eller DVD. For at få adgang til dem skal du dog først overføre fotos til din computer. Olympus gør det nemt med et inkluderet Auto-Connect USB-kabel, der binder kameraet og computeren sammen.

Trin 1

Tænd for dit Olympus digitale kamera.

Trin 2

Sæt dit kamera på computeren med USB-kablet. Din computer skal automatisk genkende og installere de nødvendige drivere for at give adgang til dit kamera. Nogle Olympus-modeller blinker en besked på deres LCD-skærm, der spørger, om du vil kommunikere med computeren. du skal vælge "ja".

Trin 3

Åbn Windows Stifinder ved at trykke på Windows-tasten og E samtidigt. Naviger til driverbrevet svarende til dit kamera. Det skal være mærket "Aftagelig lagerplads" plus et drevbogstav. Hvis din Olympus-model lægger fotos i en mappe, skal du navigere gennem den mappe, indtil du ser dine billeder.

Trin 4

Hold Ctrl-tasten nede, og tryk på A for at vælge alle fotos i den pågældende mappe. Alternativt kan du vælge individuelle fotos ved at klikke på dem. Hvis du holder Ctrl-tasten nede, kan du fremhæve flere filer.

Klik og hold på en hvilken som helst valgt fil, og flyt musemarkøren over den mappe, hvor du vil kopiere fotos, f.eks. "Dokumenter" eller "Billeder". Slip museknappen for at begynde at kopiere fotos. Når kopieringen er afsluttet, har du adgang til disse fotos i mappen, hvor de blev kopieret.