Sådan skifter du flere instagramprofiler og -konti på iPhone nemt

Mange Instagram-brugere har flere IG-konti, måske en public-facing Instagram-profil (ofte kaldet 'finstagram', kort for 'falsk instagram'), en mere privat Instagram-profil ("rinsta" til 'real instagram'), en profil for deres kat, hund eller skildpadde, og måske endda en forretnings- eller arbejdskonto, som de bruger og administrerer (hvorfor ja selvfølgelig, osxdaily er på Instagram, giv os en følge der). I lang tid måtte Instagram-brugere logge ud og returnere til en anden kontoprofil for at skifte mellem flere Instagram-konti, men nu hjælper Instagram-appen på iPhone (og Android) til at tilføje flere konti, der tilbyder en super enkel metode til at skifte forskellige regner direkte i Instagram-appen uden nogen tilføjelser eller problemer.


Understøttelse af flere Instagram-konti kræver, at den nyeste version af Instagram-programmet installeres på enheden. Funktionen siges at blive rullet ud, så nogle brugere kan muligvis ikke finde det endnu, men for alle de konti, vi har testet, kan du få flere kontoegenskaberne i Instagram nu ved at gøre følgende: Afslut appen, og opdater den derefter via App Store, genstart Instagram, og følg derefter vejledningen nedenfor for at få adgang til denne funktion.

Sådan tilføjes flere Instagram-konti

Tilføjelse af et andet Instagram-konto til appen er lidt skjult i starten, men når du tilføjer en enkelt konto bliver det virkelig nemt at tilføje flere:

  1. Fra Instagram-appen skal du trykke på profilknappen i nederste højre hjørne
  2. Tryk nu på tandhjulsikonet øverst til højre for at få adgang til valgfrie indstillinger for Instagram-appen
  3. Rul hele vejen ned i Indstillinger og tryk på "Tilføj konto" *
  4. Tilføj brugernavn og adgangskode til den sekundære Instagram-konto, og tryk derefter på "login"

Nu har du mindst to instagram-konti, som nemt kan skiftes mellem ved enten at logge på profilknappen eller ved at trykke på brugernavnet fra din primære profilvisning. Lad os dække skifte mellem flere konti.

* Find ikke indstillingen "Tilføj konto" i Instagram? Du skal afslutte appen, opdatere den til den nyeste version og genstarte.

Sådan skifter du mellem flere Instagram-konti fra Profiler

Når du har tilføjet en ekstra Instagram-konto, kan du nu nemt skifte mellem dem ved at gøre følgende:

  1. Tryk på knappen Profil fra Instagram-appen
  2. Nu skal du trykke på det aktuelle brugernavn på profilens titellinje i programmet for at hente skærmpanelet til brugernavn
  3. Tryk på Instagram-kontoen for at skifte til og øjeblikkeligt skifte til den pågældende konto

Du kan se, at når du har tilføjet et andet Instagram-konto, vises en anden mulighed for "Tilføj konto" også i menuen for flere konti.

Der ser ikke ud til at være en åbenbar grænse for, hvor mange ekstra Insta-profiler du kan tilføje, så hvis du er en professionel Instagrammer, vil du være begejstret for denne funktion.

Dette gør det endnu nemmere at tilføje fremtidige ekstra konti, hvilket er fantastisk til dine personlige og private Insta-profiler, men også til arbejds- og virksomhedsregnskaber, fanerkonti, sjove konti, kæledyrsprofiler eller hvad du ellers gør med det sociale netværk . Nu er alt, hvad vi har brug for, fuld webposting og kommentaradgang, en iPad app og en desktop app ... men hej, flere Insta-konti er en god start! Hav det sjovt.

Glem ikke at følge osxdaily på Instagram også! Vi sender normalt billeder af Apple gear og Mac opsætninger. Og naturligvis har vi også andre gode Instagram-tips og tricks til at gennemse også, herunder at lave fancy wallpapers fra Insta-konti, redigere billeder uden at uploade dem, og også en snazzy Instagram pauseskærm.