Sådan bruges regneark

Programmer som Microsoft Excel, Apple Numbers og OpenOffice Calc giver brugerne mulighed for at oprette målrettede, tilpassbare regneark. Regneark er computerfiler, der ser ud som et papirark med den ekstra funktionalitet i et computerprogram. Regnearkprogrammer inkluderer funktioner såsom indbyggede regnemaskiner, der automatisk håndterer komplekse beregninger samt farverige grafer og diagrammer oprettet med et klik på en knap. At lære at få mest muligt ud af et regnearkprogram kan betyde en mindre arbejdsbyrde.

Trin 1

Sådan bruges regneark

Opret et diagram. Regnearkprogrammer har værktøjer, der opretter et diagram ud fra eksisterende regnearkdata. I Microsoft Excel skal du vælge dataene og trykke på "F11" -tasten for et øjeblikkeligt diagram. I OpenOffice Calc skal du vælge dataene, klikke på "Indsæt" og vælge "Diagram".

Trin 2

Sådan bruges regneark

Sorter data. Regneark gør det let at sortere en datatabel efter flere kriterier. For at sortere i Excel skal du vælge dataene i regnearket, gå til menuen "Data" eller fanen på båndet og klikke på "Sorter". I OpenOffice Calc er "Sort" også i menuen "Data".

Trin 3

Programmer som Microsoft Excel, Apple Numbers og OpenOffice Calc giver brugerne mulighed for at skabe målrettede, tilpassbare regneark. Regneark er computerfiler, der ser ud som et papirark med den ekstra funktionalitet i et computerprogram. Regnearkprogrammer inkluderer funktioner som indbygget ...

Opret en mailingliste til etiketter eller mail-fletninger. Indtast overskrifter i den første celle i hver kolonne, såsom "Fornavn", "Efternavn" og "Gadeadresse." Indtast oplysningerne for hver modtager i cellerne under overskrifterne.

Trin 4

openoffice, trin, regneark, vælg, opret, kort, excel, calc, microsoft, computer, bygget, thwill

Brug formler. Regnearkssoftwareprogrammer tilbyder adskillige formler fra grundlæggende tilføjelse til beregning af afskrivninger. Vælg den celle, hvor løsningen skal indtastes. I Microsoft Excel eller OpenOffice Calc skal du klikke på knappen "Indsæt funktion". Vælg en funktion fra listen over valgmuligheder, eller skriv en kort beskrivelse af den ønskede formel.

Sådan bruges regneark

Brug skabeloner. Der er regnearksskabeloner tilgængelige til næsten enhver brug, fra budgetter til rapporter til tidsplaner. De fleste regnearkprogrammer har gratis downloadbare skabeloner på deres websteder. Disse skabeloner inkluderer indbyggede formler, formatering og andre funktioner.