Sådan viser du en liste over alle kalenderbegivenheder på Mac

Hvis du bruger kalenderappen på Mac og iOS, synkroniseres dine kalenderbegivenheder problemfrit mellem alle Apple-enheder med samme Apple ID. Mens iPhone og iPad har nemme måder at vise en kalender på i Listevisning fra iOS, har Mac ikke den samme enkle byttefunktionalitet til at se en liste over alle begivenheder i Kalender-appen. Det betyder dog ikke, at det er umuligt ...

Du kan vise en liste over alle planlagte kalenderbegivenheder på Mac med et lidt kendt trick. Selv om det helt sikkert ikke er indlysende, får det jobbet og giver dig mulighed for hurtigt at vise en liste over kalenderbegivenheder i Mac OS.


Dette lille trick til at vise kalenderhændelser som en liste, skal fungere på alle versioner af Mac Kalender-appen.

Sådan vises kalenderhændelser som en liste på Mac

  1. Åbn programmet "Kalender" på Mac'en, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Vælg eventuelt den kalender (e), du vil vise en liste for, fra menuen til venstre
  3. Klik i søgefeltet øverst til højre i Kalenderapp, og indtast derefter følgende søgeparameter:
  4. .

  5. Efter indtastning af den enkelte periode. tryk på Retur-tasten for at vise en liste over alle kalenderhændelser *

Ved at søge efter en enkelt periode i Kalender på Mac'en vises alle kalenderhændelser som en listevisning, der vises sammen med kalendervinduet i Mac OS.

Husk, hvis du bruger iCloud og har en iPhone, Mac, iPad og / eller andre Apple-enheder, synkroniseres dine kalenderdata mellem alle dine Apple-enheder, der deler det samme Apple ID.

* Bemærk: Du kan også søge efter to samtidige citater som "", hvis du ønsker det, men søger efter en enkelt periode som. er nok lettere for de fleste Mac-brugere. Prøv begge og se, hvad der fungerer bedst for dig.

Hvorfor Standard Kalender-appen på Mac ikke har en indlysende "List" -kalenderknap som knappen Listevisningskalender på iPhone og iPad er lidt af et mysterium, men måske er det en funktion, der skyldes i fremtiden for Kalender-app til Mac eller Måske ikke, at mange brugere vil have en liste over kalenderhændelser, der er tidsplan, og derfor anses funktionen for unødvendig. Under alle omstændigheder, hvis du ønsker at se et listevisning af dine kalenderbegivenheder i Mac OS, skal du stole på dette lille kendte søgetryk.

Så vil du se en kalenderhændelsesliste på Mac'en? Så søg efter en periode. Eller søg efter en serie af to citatmærker som "" det er det! Enkel, hvis ikke helt åbenlyst.

Kender du på en anden måde at se en liste over alle kalenderbegivenheder på Mac'en? Del dine tips i kommentarerne nedenfor!