Sådan oprettes et Java-spil med NetBeans

NetBeans er et populært integreret udviklingsmiljø til Java-programmeringssproget. Det er sponsoreret af Oracle og er gratis at bruge og downloade fra Internettet. M Der findes versioner til Linux, Mac OSX og Windows. NetBeans inkluderer en række funktioner, der giver brugeren mulighed for at udvikle Java-applikationer, såsom spil, mere effektivt end det kunne gøres i en almindelig teksteditor, såsom Notesblok. Disse funktioner inkluderer færdiggørelse af kode, forslag til kode fra redaktøren baseret på hvad der bliver skrevet, og syntaksfremhævning. Ved hjælp af NetBeans kan en Java-udvikler oprette et spil effektivt.

Trin 1

Download og installer den relevante version af NetBeans til dit system. Hvis du kører 64-bit eller 32-bit Windows, er der specifikke versioner af softwaren til begge disse operativsystemer. Du bliver bedt om at angive nogle standardværdier for værktøjet. Det er bedst at acceptere standardværdierne for alle felterne, da det ikke kan føre til, at du ikke kan kompilere dit spil inden for værktøjet, hvis du ikke gør det.

Trin 2

Start NetBeans, og vælg derefter "Nyt Java-projekt" i filmenuen. Du bliver bedt om at vælge, hvor du vil gemme dit projekt. NetBeans-projekter kan gemmes hvor som helst på din harddisk eller på et eksternt netværksdrev. Giv det et navn, der begge er beskrivende, men alligevel enkelt nok til at huske.

Trin 3

Udvikl eller køb eventuelle kunstaktiver, som du har brug for til dit spil. Populære illustrationsværktøjer inkluderer Adobe Illustrator, Photoshop og det gratis og open source Inkscape. Når du udvikler modeller til spillerpersonerne og andre tegn, der vil blive brugt i spillet, skal du gemme dem som PNG'er, da PNG'er som standard har gennemsigtige baggrunde.

Trin 4

Klik på den Java-fil, som NetBeans oprettede til dig, da du oprettede projektet. NetBeans har allerede genereret noget kode til dig, inklusive en hovedmetode; i Java begynder kompilatoren at køre din kode startende med hovedmetoden. Da der er så mange forskellige typer spil, der kan skrives i Java, er det umuligt at tilbyde nogen specifik kode her, men der er en ting, som hvert spil vil have: en opdateringsmetode. Opdateringsmetoden kontrollerer, hvilke ændringer der er foretaget i spilverdenen med jævne mellemrum.

Hit F5 for at kompilere dit projekt. Eventuelle fejl, der findes i dit spil, vises i fejlretningsvinduet nederst på skærmen. Disse fejl skal rettes, før du kan kompilere dit projekt.