Sådan konverteres en XLS til en OFX

Microsoft Excel er et regnearkprogram, der anvender en simpel ikke-proprietær binær kode (XLS), der gør det muligt at arbejde med flere forskellige formater. En af disse er Comma Separated Format (CSV), som ofte bruges til overførsel og lagring af bulkdata. Disse data kan kræve, at separate linier med relateret information, såsom adresser, linkes sammen. CSV-formatet kan læses og redigeres af Microsoft Excel-programmer. CSV deler også ligheder med den OFX XML-baserede kode, for så vidt som strukturen i hver består af datalinjer adskilt (afgrænset) med symboler.

Åbn Financial Exchange (OFX) -filer bruger XML-koden til at gemme, overføre og manipulere data over internettet. Det fungerer primært som en kanal til at formidle data relateret til finansielle aktiviteter. Da XLS og OFX er to forskellige formater, fungerer de ikke direkte sammen.

Et konverteringsprogram er nødvendigt for at muliggøre overgangen fra XLS til OFX.

Trin 1

Åbn det XLS-dokument, der skal konverteres til OFX i Excel-programmet.

Trin 2

Vælg hele regnearket ved at fremhæve det.

Trin 3

Klik på Office-knappen (Excel-versioner 2007 og 2010) i øverste venstre hjørne af Excel-programmet. Vælg kommandoen "Gem som". Nederst i dialogboksen, der åbnes, skal du vælge pil ned til højre for "Gem som type" og rulle ned til den første "CSV (komma-afgrænset)" post. Klik på dette valg, og gem filen. Dette trin er nødvendigt for at gøre filen enklere at konvertere til OFX-format.

Trin 4

Åbn et konverteringsprogram såsom iCreate OFX Basic. Sørg for at vælge den gratis prøveversion.

Upload den gemte CSV-fil til konverteringsprogrammet.