Sådan sendes et anonymt eCard

E-kort er e-mail-lykønskningskort, der er blevet en populær måde at kommunikere på. Der er hundredvis af sider, der giver dig mulighed for at sende kort på alle mulige emner helt gratis. I nogle tilfælde ønsker du muligvis at være anonym, hvis du sender dit kort til en, som du i hemmelighed beundrer, eller til en kollega eller chef, som du ikke særlig kan lide. Så der er også en håndfuld websteder til dette.

Trin 1

Find et websted, der giver dig mulighed for at sende e-kort anonymt. Et par, som du kan bruge, er GetRevengeonYourEx, AnonymousHints og Christianet (se Ressourcer nedenfor).

Trin 2

Brug GetRevengeOnYourEx. Som navnet antyder, er disse kort ret uhøflige og er designet til at få et svar fra modtageren. Når du har valgt en korttype i e-mail-adressen og modtagerens navn. Klik på "Føj til kurv" og indtast dine betalingsoplysninger. Fra og med 2010 koster disse kort $ 4,50 hver.

Trin 3

Brug AnonymousHints. Dette websted har kort, der er specialiseret i at fortælle folk uhøflige ting, som du ikke kan fortælle dem personligt. For eksempel at de snakker for højt, har dårlig ånde eller at deres kone snyder dem. Når du har valgt et kort, skal du indtaste modtagerens e-mail-adresse og klikke på "Send". Fra og med 2010 er disse kort gratis.

Brug Christianet. Dette udvalg af ecards handler mest om venskaber, humor, kærlighed og kristne hilsner. For at sende et anonymt kort skal du indtaste modtagerens navn og e-mail-adresse (det beder også om afsenderens navn og e-mail, men disse er ikke påkrævet). Indtast din besked. Du skal også indtaste et spørgsmål om bibelquiz. Klik på "Preview". Tjek din besked og dit kort for at se, om de ser godt ud, og klik på "Send".