Sådan kopieres Wii Disc-spil til et SD-kort

Elementer, du har brug for

  • SD kort

  • Wii-spil

Nintendo Wii leveres ikke med nogen form for intern lagerplads bortset fra SD-kortudvidelsesporten. Teknologi har dog gjort SD-kortet nyttigt, da de nu går op til 32 gigabyte i størrelse. Det er nok til at rumme omkring otte Wii-spil. At få spillet på SD-kortet er muligt ved brug af et homebrew-program kaldet "DVD Dumper", men du bliver først nødt til at gøre dit Wii-homebrew-kompatibelt, hvilket er lovligt, men som ikke kan forklares på grund af copyright-problemer. Dette betyder, at din Wii kan køre programmer, der ikke er oprettet af Nintendo.

Tryk på tænd / sluk-knappen på din Nintendo Wii, og lad den starte op. Fjern enhver spildisk, du måtte have i det optiske Wii-drev. Indsæt dit SD-kort i Wii SD-kortporten øverst på konsollen.

Vælg "Homebrew" -kanalen fra dit Wii-dashboard. Vælg "DVD Dumper" på det næste skærmbillede. Wii DVD Dumper giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere diske til SD-kort, eksterne harddiske og til din computer via den trådløse internetforbindelse.

Tryk på “A” -knappen for at kontrollere SD-kortvalget, da det er standard som dette. Brug retningsknappen “Højre” på Wiimote, indtil den anden linje i DVD Dumper læser “Wii Single-Layer Disc”, og tryk på “A.”

Indsæt dit Wii-spil i DVD-drevet, og DVD Dumper begynder automatisk at læse disken. Tryk på “A” -knappen for at starte kopieringsprocessen. DVD Dumper giver dig besked, når processen er afsluttet.

Tips

Gør din Wii-hjemmebrygger i stand ved hjælp af ressource-linket. Kopier kun dine lovligt købte Wii-spil.

Advarsler

Deling af dine Wii-spilkopier er ulovligt.