4G LTE iPhone Undergår Carrier Testing

Apple har angiveligt leveret forskellige bærere med 4G LTE-kompatible iPhones til at teste på deres netværk, selv om det er usandsynligt, at 4G-enheden, der testes, er den samme iPhone 5, der forventes at debutere i oktober.

Bevis for LTE iPhone kom i form af en plistfil, der refererer til "Connected Mode LTE Intra-Frequency Measurement". Denne ejendomslistefil blev leveret til BGR fra et uspecificeret operatør, og du kan finde flere skærmbilleder af det vage XML-dokument på deres websted.

Interessen for LTE-netværket med høj hastighed er indlysende, og teknologien kommer utvivlsomt til iPhone, når Apple bestemmer det for en passende pasform til deres hardware, der sandsynligvis vil forekomme, efter at der har været udbredt bærerudbredelse af 4G. LTE-netværk muliggør hastigheder, der er mindst 7x hurtigere end traditionelle 3G-forbindelser, hvilket giver en ægte mobil bredbåndsoplevelse for forbrugeren. Man kunne håbe, at sammen med 4G-kompatible iPhones ville der blive revideret data planer fra luftfartsselskaberne, da mobilt bredbånd ville være ubetydeligt nyttigt under nogle af de nuværende strenge dataplan begrænsninger.