Sådan slukkes formularfelter i MS Word (3 trin)

Microsoft Word tilbyder brugerne tre typer formularfelter til at indsamle oplysninger: tekstformularfelter, afkrydsningsfeltets formularfelter og drop-down formularfelter. Hvilket formfelt du anvender afhænger af, hvilken type information du vil bede om. For eksempel er tekstformularfeltet designet til at indsamle oplysninger, når der findes afgrænsede valg. Omvendt giver rullemenuen respondenterne en liste over valg. Afkrydsningsfeltets formular giver respondenten mulighed for at vælge et eller flere svar fra en serie. Hvis du ikke har brug for formularfelter i dit dokument, er det let at slå dem fra.

Trin 1

Åbn Microsoft Word ved at dobbeltklikke på skrivebordsikonet. Klik på "File" og derefter "Open" for at trække det dokument, du vil slå formularfelterne fra, op.

Trin 2

Tænd formularværktøjslinjen ved at gå til "Vis" og åbne undermenuen "Værktøjslinjer". Klik på "Forms" for at åbne værktøjslinjen.

Klik på knappen "Office", og gå derefter til "Word Options". Klik på "Avanceret" og fjern markeringen for muligheden for at få vist feltkoder. Processen er stort set den samme i tidligere versioner af Word. Klik på OK for at anvende ændringerne, og kontroller dit Word-dokument for at sikre, at de har taget.