Sådan får du gratis point på XBox 360

Xbox 360-brugere har mulighed for at købe og downloade yderligere indhold til deres konsol fra Xbox Live Marketplace. Microsoft-point bruges som valuta til at købe dette ekstra indhold. Microsoft-point kan købes i butikker eller på Xbox Live ved hjælp af et kredit- eller betalingskort. Du kan drage fordel af kampagnetilbud fra spilleverandører og webstedstilbud til undersøgelser for at få Microsoft-point gratis. Nogle spillere tyder også på at “booste” eller frivilligt miste spil med konkurrenter for at modtage gratis point som betalingsform.

Log på Xbox Live Marketplace fra din 360-spilkonsol. Tryk på "retningspad" -knapperne på din spilcontroller for at gennemse fanen "arkade" for at få specialtilbud til spil og indhold, der kan købes med Microsoft-point. Mange specielle tilbud inkluderer rabatter på ældre titler eller en bonus på gratis Microsoft-point ved køb af en bestemt titel. Et eksempel er et nylig tilbud om at opnå 400 eller 1.200 gratispoint ved køb af “Limbo”, “Lara Croft”, “Hydro Thunder” eller “Castlevania” inden 31. august 2010. Tjek Xbox Marketplace ofte til aktuelle kampagner med gratispoint.

Opret en sekundær e-mail-konto for at registrere dig hos et tredjepartsundersøgelseswebsted såsom Freemicrosoftpoints.org. Følg de nødvendige registreringstrin for at gennemføre undersøgelser for at optjene gratis point. Du optjener undersøgelsespoint for hver undersøgelse, du gennemfører. Følg instruktionerne på webstedet for at konvertere undersøgelsespoint til gratis Microsoft-point, når du har optjent mindst 200.

Opret et alternativt gamer-tag, der skal bruges på Xbox Live, hvis du vælger at øge andre spillere. Boosters annoncerer for deres tjenester ved at spille spil ved hjælp af gamer-tags som “MrRentAKill” og “xXBoostALotXx.” Mange spillere vil faktisk indlede kontakt med "booster" og tilbyde gratis point til forsætligt at miste spil, så de kan forbedre deres gamer score og leaderboard poster. Selvom boosting er meget almindeligt på Xbox Live, er det vigtigt at bemærke, at dette betragtes som snyd og ikke acceptabelt af Microsoft, hvis det er underbygget.

Tips

Du kan også registrere dit gamer-tag på Xbox.com for at gennemse Xbox Live Marketplace-kampagner og købe spil med gratis point på nettet. Du kan let søge efter tilbud ved hjælp af din browser, og ethvert spil eller point, du får, downloades automatisk til din konsol, næste gang du logger på Xbox Live.

Advarsler

Microsoft-point, inklusive gratis optjente point online, er kun gyldige til brug med Microsofts produkter og tjenester og kan ikke indløses kontant.