Sådan gemmes en AVI-fil

AVI refererer til et specifikt filformat, der er almindeligt brugt med videofiler. AVI-filer er generelt mindre end andre videofiltyper, hvilket gør dem nemmere at gemme på din harddisk, da de tager mindre plads. AVI-filer, som de fleste andre filer, kan gemmes hurtigt og nemt på din computer uden at downloade nogen speciel software eller konvertere til et andet format.

Trin 1

Få AVI-filen. En AVI-fil kan fås ved at downloade filen fra Internettet eller modtages som en vedhæftet fil til e-mail. Du skal blot downloade filen fra dens oprindelige placering på Internettet eller åbne den vedhæftede fil ved at dobbeltklikke på ikonet.

Trin 2

Vælg at gemme filen på din computer. Hvis du åbner filen som en vedhæftet fil til en e-mail, vil din computer spørge dig, om du vil køre filen fra dens placering eller gemme den. Klik på Gem. Dette åbner en ny dialogboks. Dialogboksen vil ligne din Windows Stifinder-funktion og give dig mulighed for at vælge, hvilken mappe du vil bruge til at huse den nye fil. Vælg mappen ved at fremhæve den i dialogboksen.

Trin 3

Navngiv din AVI-fil. AVI-filen har sandsynligvis allerede et navn, men du vil måske ændre det, så filen lettere genkendes. Fremhæv blot navnet på filen i boksen Gem som i bunden af ​​den åbne dialogboks, og omdøb filen. Klik på Gem

Trin 4

Flyt den downloadede AVI-fil. Hvis du downloadede filen fra internettet, gemmes filen allerede på din computer. Du bliver bare nødt til at flytte det. Åbn Windows Stifinder, og find mappen Downloads. Fremhæv AVI-filen, og højreklik på filen. Vælg kopi. Naviger til den valgte mappe på din computers harddisk, højreklik i det åbne rum og vælg Indsæt. Filen vises nu i den nye mappe.

Gå tilbage til mappen Downloads og slet den originale fil.