Sådan låser du et websted, du ikke vil have nogen til at gå til

Er der websteder, som du ikke ønsker, at børn eller andre brugere skal have adgang til på din computer? Webfiltreringsprogrammer giver dig mulighed for at indstille begrænsninger for det indhold, som brugere har adgang til. De giver dig mulighed for at overvåge indhold, såsom sociale medier til voksne, og websteder til videodeling. Med gratis internetfiltreringsprogrammer kan du se, hvor let det er at blokere websteder, du ikke vil have nogen til at bruge.

Internet Explorer-brugere

Trin 1

Start Internet Explorer, og klik på menuen "Funktioner" øverst i din browser. Vælg "Internetindstillinger" i pop op-menuen.

Trin 2

Klik på fanen "Indhold" og klik på "Aktivér" under "Indholdsrådgiver" for at starte Indholdsrådgiver. Content Advisor giver dig mulighed for at blokere et websted, som du ikke ønsker, at brugerne skal se på Internettet.

Trin 3

Klik på fanen "Godkendte websteder". Denne fane giver dig mulighed for at indstille websteder, som brugere kan eller ikke kan se i din webbrowser. Indtast URL-adressen på det websted, du vil blokere, og klik på "Aldrig" for at tilføje den til listen over ikke tilladte websteder. Gentag denne proces for at blokere yderligere websteder. Klik på "OK" for at gemme ændringerne.

Klik på fanen "Generelt" og klik på "Opret adgangskode." Skriv den adgangskode til Content Advisor, du vil bruge, og skriv den igen for at bekræfte. Indtast et kodeordstip, og klik på "OK" for at gemme ændringerne. Content Advisor forhindrer det eller de websteder, du valgte, i din webbrowser. Luk og genstart din webbrowser.

Andre webbrowsere

Trin 1

Download og installer et gratis webfiltreringsprogram såsom K9 WebFilter eller Safe Families (se begge i Resources). Opret en konto, inklusive et brugernavn og en adgangskode.

Trin 2

Start dit program efter at have afsluttet installationen og logon ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode. Vælg de websteder, der skal blokeres.

Indtast URL-adressen på det eller de websteder, du vil blokere, og klik på "Gem" for at gemme ændringerne. Luk og genstart din webbrowser.