Tildel et navn til gruppechat i meddelelser til Mac

Når du er involveret i en gruppesamtale i Meddelelser til Mac, vil du bemærke, at sektionen "Til" viser navnene på personer, der deltager i gruppek Chaten. Selvom det helt sikkert er tilstrækkeligt til de fleste situationer, kan du tildele en bestemt gruppechatte tråd i appen Messages, hvis du har en bestemt gruppechat, der går til et bestemt formål.

Hvis du f.eks. Har en igangværende meddelelsestråd med flere kolleger, kan du mærke gruppeklabb'en 'arbejde', eller hvis du har en masse familie i en meddelelsestråd, kan du mærke den tråd som 'familiesamtale' eller noget ellers der passer til beskrivelsen af ​​gruppesamtalen.

Det er virkelig nemt at tildele gruppenavne til meddelelsestråde i OS X:

  1. Vælg en gruppesamtale i appen Mac Messages, så det er det aktive vindue eller chatte i Beskeder
  2. Klik på knappen "Detaljer" i øverste højre hjørne af meddelelsestråden
  3. Øverst på detaljeringspanelet, se efter 'Gruppens navn' og klik på det pågældende afsnit for at indtaste et gruppenavn for den givne gruppemeddelelse

Det er alt der er til det, forandringen er øjeblikkelig, og den afspejler i 'Til' delen af ​​meddelelsestråden.

I dette eksempel på skærmfilen omdanner vi en gruppesamtale til den beskrivende og spændende "Dude Talk", fordi det er et oplagt navn, der skiller sig godt ud for dette gennemgang. Formålet med et beskrivende navn, som ofte er bedre end en flok navne til denne givne tråd.

En vigtig ting at bemærke er, at alle i gruppemeddelelsen vil se det nye gruppenavn. Således vil du også vælge passende gruppenavne til dine meddelelsessamtaler, da navnene synes at synkronisere over iMessage.

Hvis du tilføjer nye kontakter til gruppekatten, bliver de automatisk inkluderet under gruppenavnet, der oprindeligt blev givet til den pågældende samtale tråd. Gruppens navn vil forblive på plads, selvom du sletter chat-transkriptet for den pågældende besked, men lukker meddelelsesvinduet og forlader chatten, vil det medføre, at gruppens navn for samtalen går tabt. Dæmpning af samtalen har ingen indflydelse på gruppens navn, selv om det kan være nyttigt at omdøbe en gruppechat, der er blevet dæmpet for at måske understrege, hvorfor denne samtale blev tavset til at begynde med.

For de undrende, ja, du kan også ændre eller tildele navne til gruppekatroner på meddelelser til iOS også.