iPad 2 Mockup vises på CES

Nu er det interessant. Husk de iPad 2 case design lækager, der dukkede op i sidste måned? De gav anledning til et væld af rygter om den næste iPad, lige fra mikro-USB-inddragelse, til reviderede højttalere, SD-kortspor, kameraer og ilddrættende drageunderstøttelse (OK, måske ikke det).

Nå, Engadget opdagede en god behandler på CES 2011-expo, det er en fysisk iPad 2 hardware mockup baseret på iPad 2 case designs, og det giver os den bedste ide endnu om, hvad iPad 2 kan se ud. Bemærk, at designet er slankere sammenlignet med den nuværende iPad (eksisterende iPad-model er øverst i ovenstående billede), der er plads til to kameraer, bagpanelet er fladere med koniske kanter meget som iPod touch eller toplåg på en MacBook Pro, og der er faktisk pladser til front- og bagkamera samt en større højttaler. Selvom det bare er en aluminiumplade, der fungerer som pladsholder, ser det ud til at være temmelig slank, ikke?

Tilsyneladende kom Engadget på tværs af denne iPad 2 hardware mockup, da de scoped ud en cool bluetooth tastatur sag til iPad ... da de spurgte udstilleren at prøve det ud, de opdagede mockup "Det var så spændende, at vi bad om at sætte vores egen iPad inde, som er da vi fik at vide, at det ikke ville passe, da sagen var designet til den næste iPad. "

Her er et par af de mere interessante billeder, de tog:

De fleste af de andre billeder er af den sag, der tiltrak deres opmærksomhed til at begynde med. Jeg spekulerer på, hvad Apple vil tænke på denne mockup dukker op? Jeg tror at en mockup er bedre end en ægte hardware lækage, right?