Grand Canyon mobiltelefondækning

På trods af at det bogstaveligt talt er i en ørken midt i himlen, har Grand Canyon overraskende mobiltelefondækning fra de tre mest populære mobiloperatører i Amerika - Verizon Wireless, Sprint og AT&T samt mindre luftfartsselskaber som T-Mobile og endda Cricket.

Verizon Wireless

Fordi det er det største trådløse netværk i Amerika, er det ingen overraskelse, at Verizon Wireless tilbyder dækning overalt, selv i Grand Canyon. Verizon Wireless-brugere, der tilbyder digital mobiltelefondækning i det meste af Grand Canyon National Park, er i stand til at foretage opkald og sende sms'er med lethed, når de er på ferie til Grand Canyon. Foruden dækning af tale- og sms-beskeder tilbyder Verizon også mobil bredbånds- og V Cast-dækning i Grand Canyon.

Sprint

På trods af at Sprint er en af ​​de største trådløse virksomheder i Amerika, tilbyder den ikke den bedste dækning af Grand Canyon. Stemmedækning er tilgængelig i det meste af Grand Canyon, Arizona, men det er kun roamingtjeneste, så Sprint-brugere kan muligvis ikke få et stærkt signal. Der er også meget begrænset datadækning i Grand Canyon fra Sprint, så mange brugere kan muligvis ikke få adgang til alle funktionerne i deres mobile bredbåndstjeneste.

AT&T

Den eneste operatør af iPhone, AT&T, tilbyder trådløs dækning i hele Grand Canyon, men det er ikke deres eget. Grand Canyon-dækning fra AT&T sker gennem et partnerfirma, selvom AT&T hævder, at modtagelse der stadig er god. EDGE-service er også tilgængelig i Grand Canyon, men igen leveres den af ​​et partnerfirma. Brugere af AT & T's pay-as-you-go-plan, GoPhone, er dog ude af lykke. AT&T har overhovedet ingen GoPhone-dækning i Grand Canyon.

T Mobil

Som en af ​​Amerikas hurtigst voksende mobiloperatører har T-Mobile udvidet til at omfatte mere dækning end nogensinde før. I Grand Canyon leverer T-Mobile ifølge deres dækningskort "Meget god" til "Fremragende" service til T-Mobile-kunder gennem deres eget netværk, ikke en partners. Denne dækning betyder, at T-Mobile-kunder ikke skal have problemer med at ringe eller sende billedbeskeder fra deres ferie til deres venner og familier.

Cricket

En af de mindre mobiltelefonbærere i Amerika, Cricket tilbyder endda anstændig mobiltelefondækning omkring Grand Canyon-området. Da landsdækkende Talk & Text-dækning er tilgængelig i det mere befolkede område i Grand Canyon og roamingdækning er tilgængelig i mindre befolkede områder, bør Cricket-brugere være i stand til at foretage opkald og sende tekstbeskeder. Selvom Cricket ikke tilbyder nogen data- eller bredbåndsdækning omkring Grand Canyon.