Sådan forsænkes et fladskærms-tv

Fladskærme har domineret tv-markedet i flere år nu. Som et resultat kommer virksomheder og enkeltpersoner konstant med nye måder at vise dem på. Det traditionelle tv-stativ gav plads til vægmontering, og nu vælger nogle mennesker at fordybe panelet inde i væggen. Resultatet er et slankt moderne look, der får skærmen til at se ud som en del af selve væggen. Dette er også en fantastisk måde at vise et fladskærm i et miljø, hvor du forsøger at spare plads.

Trin 1

Vælg det område af væggen, hvor tv'et skal forsænkes, og skær et testhul. Skær et rent testhul på flere centimeter, så du kan se, hvad der er inde i væggen. Lav rene snit, så du let kan lappe væggen, hvis du opdager uforudsete forhindringer inde i væggen. Udløb på den del af væggen indikerer, at indvendige ledninger og rør er bag det.

Trin 2

Byg en kasse af ¾-tommer krydsfiner, der er den rigtige størrelse og dybde til at huse dit tv. Skær krydsfiner i størrelse, og brug lim og negle til at holde kassen sammen. Sørg for at give plads nok i kassen til luftstrøm omkring enheden. Bor et hul i kassen til strøm- og inputkabler. Mal kassen til enten at matche din væg eller tv'ets ydre.

Trin 3

Mål og skær et hul i væggen, der er den rigtige størrelse til kassen. En gengældssav er det bedste værktøj til jobbet. Husk aldrig at klippe, før du er sikker på, at der ikke er ledninger bag væggen.

Trin 4

Installer kassen. Lim alle sider af kassen til dens forankringspunkter inden i væggen. Søm også kassen på plads, så du har styrke nok til at understøtte dit fjernsyns vægt. Hvis du har brug for mere styrke, skal du placere en sidefod på 2 x 4 under kassen.

Installer noget trim eller støbning rundt om hulrummet i væggen. Dette giver det et færdigt udseende, som en billedramme.