iPhone udvikling omkostninger

Helt siden Apple introducerede App Store, har der været en guldstrøm af slags til iPhone & IOS platformen. Med udgivelsen af ​​iPod touch og iPad er interessen for enhederne kun vokset, men desværre har udviklingsomkostningerne. Så hvad skal det koste dig at få den app udviklet til iPhone? Det afhænger af en række faktorer, så her er nogle tal på timeløn og projektpriser for at give dig en ide. Det er generelt ikke billigt, men der er nogle løsninger til overkommelig appudvikling.

FYI, jeg skal henvise til iPhone her, men det gælder selvfølgelig for iPad og iPod touch, det samme er det hele iOS-platformen.

iPhone udvikling omkostninger

Det er ingen overraskelse, at iPhone-udviklere har en mangel på udbud og høj efterspørgsel, og det betyder selvfølgelig, at det koster en smule at udvikle en app. Der er virkelig to ruter at gå, hvis du leder efter at have udviklet en iPhone-app; Du kan betale en entreprenør hver time, eller du kan betale en fast budpris fra enten et firma, der har specialiseret sig i app-udvikling eller til et outsourcet bureau, der pumper ud apps.

Kontrakt iPhone udvikling timeløn

For udviklere i USA og EU-zonen er det ikke usædvanligt, at en iPhone-udvikler opkræver godt over $ 100 / time for at gøre kontrakten iOS-udvikling, men realistisk er timeplanet fra $ 50 / time til $ 250 / time med erfaring og navn anerkendelse indstiller normalt prisen. Timekosterne har været så høje for to år nu, og i betragtning af den begrænsede pool af dev talent er det ikke overraskende, at det er et udviklermarked. Hvis dette er helt uden for dit prisklasse, læs videre, og du finder billigere løsninger takket være outsourcing til oversøiske udviklere.

iPhone Development Project Bud og priser

At komme sammen til iPhone-turen er en række boutiqueudviklingsfirmaer, der kun fokuserer på mobilapp-arbejde. Hvis du beslutter dig for at gå med et firma, der er specialiseret i iOS-udvikling, får du sandsynligvis en flad projektrate, der dækker alle udviklingsomkostninger. Afhængigt af hvilket tøj du går igennem, kan du få en anstændig aftale på denne måde eller være med til store stickerchok. Her er nogle eksempler:

Relativt simpelt eller lille app: $ 3000 - $ 8000 - dette er baseret på en stikprøve af data fra TechCrunch, der polled 124 udviklere, og fandt, at den gennemsnitlige udviklingsomkostninger var $ 6.453. Dette er i tråd med, hvad LOLerApps betalte for udviklingen af ​​deres app kaldet Baby Maker, hvilket ikke er forfærdeligt komplekst og koster omkring $ 5000 via outsourcing på ELance. Efter 50 dage solgte LOLerApps lige nok kopier af Baby Maker til at bryde lige om udviklingsomkostningerne, hvilket ikke er forfærdeligt, men hvem ved, hvad de brugte til at markedsføre og reklamere for appen.

Hvis du er interesseret i at udvikle en iPhone-app og ønsker en realistisk vurdering af salgstal og udviklingsomkostninger, er LOLerApps utroligt ærlig og deres blog er værd at læse, da de deler næsten alt.

Mere kompleks eller anerkendt Brand App: $ 50, 000 - $ 150, 000 - Det blev rapporteret, at den officielle Barack Obama app blev udviklet om 22 dage til en pris på $ 100 - $ 150 / time, med ca. 500-1000 timer sat i appen. Obama-appen er ikke enkel, men det er ikke så kompleks som nogle af de andre apps derude, så jeg forestiller mig, at nogle af omkostningerne her er opskaleret udelukkende baseret på det genkendelige mærke, der er forbundet med selve appen.

Bundlinjen; hvis du søger at udvikle enten en meget kompliceret app, eller du er en stor anerkendt enhed og søger at udstede en iPhone app, vil det koste dig nogle alvorlige kontanter.

App Development = Dyrt: Er det omkostningseffektivt?

Det store spørgsmål er fortsat: Er appudviklingen omkostningseffektiv? Dette afhænger virkelig af så mange faktorer, at det er umuligt at svare for alle. Ting at overveje, når du spørger dette spørgsmål, er: hvilken kategori app du falder ind i, hvor stærkt du føler om ideen, hvor kompleks appen er, og hvad dit marketingbudget ser ud.

Et indlæg på O'Reilly Digital Media blog opsummerer situationen for højere udgifter apps:

en fuldtids kontrakt iPhone udvikler koster $ 5.000 / uge, og det kan tage fire til seks uger for en applikation der skal udvikles. Nogle gange vil det tage mindre, og nogle gange vil det tage mere. Tilføj til udvikling de øvrige omkostninger - projektledelse, design, QA og marketing, for blot at nævne nogle få. Det er ikke ualmindeligt at bruge $ 30.000 og op på et iPhone-udviklingsprojekt.

Du bliver nødt til at køre tallene selv og se, om det giver mening. Det er naturligvis ikke omkostningseffektivt at bruge 150.000 dollars på udvikling og markedsføring for kun at sælge 2000 apps om året for 1 dollar hver. Løsningen kan være at finde en billigere rute for at få dit produkt til markedet.

Outsourcing iPhone App Development - den mest omkostningseffektive?

Før du bliver helt modløs af nogle af omkostningerne og numrene, indser du, at du sikkert kan finde billigere app-udviklere, især hvis du outsourcer udviklingen via et websted som ELance eller oDesk, hvor du kan få erfarne udviklere i Indien, Rusland og Ukraine, for så lidt som $ 15 / time. Outsourcing har sine egne fordele og ulemper, og jeg overlader det til dig at beslutte, om det er en værdifuld tilgang til din apps udvikling. Den store fordel ved at gå på ELance / ODesk-ruten er naturligvis prisen, du stiller et fladt budget og har udviklere budforslag til projektet, hvilket vil spare dig for mange penge.

At holde udviklingsomkostningerne lave

Uanset hvilken indfaldsvinkel du tager, er det bedst at få din ide så fleshed som muligt, så der er lidt spørgsmål i forhold til hvad du vil. Jo flere detaljer du kan dokumentere og forklare jo bedre, en udvikler kan ikke læse dit sind, men vil helt sikkert belaste dig, mens du forsøger at. Enhver tvetydighed på ting som apps-funktionaliteten eller GUI fører kun til længere udviklingstid og i sidste ende flere penge ud af lommen. Vær så specifik som muligt, skitser funktionaliteten i noget som Visio klon til Mac, og vær meget klar, når du kommunikerer din vision.

Udvikling af en iPhone App selv

Selvfølgelig er den anden mulighed at bare lære kakao og mål C og skrive en iPhone app selv. Hvis du beslutter dig for at gå denne rute, skal du først downloade og installere iPhone SDK, og hente en god bog om emnet, som f.eks. Begynder iPhone 3 Development: Udforsk iPhone SDK . Dette er bestemt ikke den nemmeste rute, men det kan være det billigste, hvis du er teknisk tilbøjelig.