Sådan låses en Navigon 2100 Max op

Navigon 2100 Max, et GPS-system, er i stand til effektivt at blive omdannet til en lille computer, der kan køre forskellige applikationer. Dette kan gøres ved blot at bruge en pc og det SD-kort, der følger med systemet. Når du har låst din Navigon 2100 Max op, kan du bruge den til at spille spil og se videoer, bruge den som en lommeregner eller bruge den til at køre mange andre applikationer. Efter oplåsning kan systemet stadig bruges som et GPS-system.

Trin 1

Indsæt SD-kortet i din computers kortlæseråbning. Hvis du ikke har en kortlæseråbning på din computer, skal du tilslutte Navigon 2100 Max til din computer ved hjælp af mini-USB-kablet. USB-kablet giver dig adgang til SD-kortet inde i Navigon 2100.

Trin 2

Åbn filmenuen på SD-kortet på din pc. Kig efter en fil med navnet "autorunce.exe." Skift navnet på denne fil til "autorunec.exe."

Trin 3

Download Navigon 2100 patch til din computer. Det downloades som en ZIP-fil.

Trin 4

Åbn ZIP-filen på din computer i en ny mappe for at holde det hele ét sted. Kopier alle filerne fra ZIP-filen til SD-kortet.

Trin 5

Skub kortet ud af computeren, hvis du brugte kortlæseren. Frakobl kablet, hvis du brugte mini-USB-kablet.

Trin 6

Sluk for din Navigon 2100 Max ved at holde tænd / sluk-knappen nede i 10 sekunder. Sæt SD-kortet tilbage i Navigon 2100, hvis du havde det i kortlæseren.

Tænd for din Navigon 2100 Max ved at holde tænd / sluk-knappen igen. Der vises en besked, der fortæller dig, at du har låst din GPS op.