Sådan nulstilles en Apple iPhone-adgangskode

IPhone indeholder en sikkerhedsfunktion, der kræver, at brugerne indtaster en firecifret adgangskode eller adgangskode for at bruge telefonen og dens mange funktioner. Denne sikkerhedsfunktion forhindrer din iPhone i at blive brugt af andre. Så hvis din telefon er stjålet, eller din ven låner den uden tilladelse, kan den ikke bruges. Hvis du mister eller glemmer din adgangskode, skal du nulstille den.

Gendannelse af originale indstillinger og fjernelse af gammel adgangskode

Trin 1

Tilslut dit USB-kabel til din iPhone og din computer.

Trin 2

Sluk for din iPhone ved at trykke på tænd / sluk-knappen øverst på telefonen og vente på, at en skyder vises på skærmen. Flyt skyderen på skærmen som anvist, når den vises på din iPhone.

Trin 3

Tænd din iPhone ved samtidig at holde tænd / sluk-knappen og startknappen nede. Hjem-knappen er den cirkulære knap i midten af ​​den nedre del af dit iPhone-ansigt. Et gult tegn, der angiver, at du er i gendannelsestilstand, vises på iPhone.

Trin 4

Start iTunes-programmet på din computer.

Trin 5

Klik på oversigtsfanen, når iTunes starter.

Klik på knappen "Gendan". Dette gendanner alle de originale indstillinger på iPhone.

Indstilling af ny adgangskode

Trin 1

Vælg ikonet "Indstillinger" på din iPhone.

Trin 2

Klik på "Generelle indstillinger" og vælg indstillingen til adgangskodelåsen.

Trin 3

Indtast en firecifret kode, der vil blive brugt i fremtiden til at låse din iPhone op. Andre kan ikke bruge din iPhone uden koden. Din iPhone kræver, at du indtaster den firecifrede kode en anden gang for at bekræfte og indstille koden.

Vælg hvor ofte du vil have din iPhone til at kræve, at adgangskoden skal indtastes.