Sådan konverteres YouTube-videoer til WMV-format

Så du har fundet en YouTube-video, som du gerne vil beholde. Måske planlægger du at bruge det til en præsentation eller bare for at vise nogle venner, der ikke har internetadgang. Måske vil du bare gemme det for dig selv. Uanset hvad det er, er det enkelt takket være et websted kaldet Keepvid.com, som giver dig mulighed for at gemme YouTube-videoer på din computer. Konvertering af disse videoer til Windows Media Video (WMV) -format er bare et andet let program væk.

Gemme YouTube-videoen på din computer

Trin 1

Find den YouTube-video, du vil gemme, og kopier sidens URL fra URL-feltet i din browser.

Trin 2

I et nyt browservindue eller en ny fane skal du gå til keepvid.com og indsætte den kopierede URL i URL-feltet og klikke på "Download".

Trin 3

Svar på ordet virvar (på plads for at forhindre automatiske anmodninger til KeepVid-serveren), og vælg en af ​​de tilgængelige videokvaliteter, der skal downloades. Normalt vil der være to til tre muligheder at vælge imellem: et FLV-format af lavere kvalitet og et eller to MP4-formater af højere kvalitet.

Gem filen på et sted på din harddisk, som du let kan få adgang til, f.eks. Mine dokumenter eller skrivebordet.

Konvertering af filen til WMV

Trin 1

Download og installer et videofilkonverteringsprogram. For Windows-brugere er den bedste mulighed Windows Media Encoder 9 (WME), der kan downloades gratis direkte fra Microsofts websted.

Trin 2

Start WME, og vælg "Konverter en fil" i menuen Guider, der dukker op, når programmet først starter.

Trin 3

Åbn den FLV- eller MP4-fil, du har gemt fra KeepVid, og vælg et nyt navn og sted for den konverterede fil. Du kan få adgang til Windows Stifinder for at vælge en placering ved at klikke på "Gennemse ...".

Klik på "Næste", så føres du til siden Indholdsdistribution. Denne side og de næste to har forskellige muligheder for at indstille yderligere kodningsindstillinger, såsom lyd- og videokvalitet og anden valgfri information, såsom titler og undertekster, forfattere og ratings.