De bedste historieforløbsmods til "Sims 3"

Ligesom Sims-spil, der kom før det, inspirerede "Sims 3" mange mennesker til at oprette mods og brugerdefineret indhold til spillet. Story Progression mods er af stor popularitet. "Sims 3" inkluderede ikke sin egen fortgangsproces. Ikke-spillerfigurer (NPC'er) ville ikke gifte sig, få job, få børn eller på anden måde udvikle deres egne historier. Kun de familier, som du aktivt spillede, kunne komme videre. Et par mods blev lavet for at simulere denne progression inden for spillet.

Historiens progression

Historiens progression er, når "townies" (navnet, der almindeligvis bruges til NPC'er), gennemgår deres eget liv, mens du spiller familien efter eget valg. I tidligere udgivelser af "The Sims" ville dette forekomme naturligt. I "Sims 3" forekom det imidlertid ikke, men townies var meget mere tilgængelige at spille. Mange mennesker har følt, at en del af charmen ved "The Sims" var, at disse townies ville udvikle sig gennem deres liv på samme tid som familien aktivt blev spillet.

Twallen / NRaas StoryProgression

Oprindeligt to separate mods blev de i sidste ende kombineret efter skaberen af ​​Twallen stoppede med at opdatere modet. Primært markedsført som NRaas mods eller StoryProgression, denne mod omfatter mere end bare standardhistoriens progression. Du kan tilpasse det udførligt: ​​om det tillader romantik, dødsfald, graviditet osv. Grænsefladen er enkel at bruge, og den rapporterer regelmæssigt, hvad der er sket med hvilke byer, så du nemt kan holde øje med, hvad der foregår i din by.

AwesomeMod

AwesomeMod håndterer historiens progression på samme måde som Twallen / NRaas mod. Det tilføjer nogle specielle træk og interaktioner samt nogle overordnede "rettelser" til spillet (såsom tøj eller hårkategori rettelser). AwesomeMod foretager også en "oprydning" i spillet, såsom at fjerne fremmede køretøjer og genstande, der er skabt af bugs eller efterladt af simmere, der er døde eller forlod. Denne oprydning gør det muligt for spillet at køre lidt glattere uden at skulle håndtere de ekstra unødvendige objekter.

NRaas Ekstra

Menneskerne bag NRaas har lavet separate plug-ins af en slags, der tillader ting, såsom styring af graviditet (mellem samme køn, teenagere osv.) Og de generelle snyder, som nogle mennesker går efter (træk og humørmanipulation, valg af NPC-simmere osv. .). Disse fungerer generelt fint sammen med AwesomeMod, men som alt brugerdefineret indhold er det bedst at tage backup af dit spil, før du prøver at bruge dem. Dette er især vigtigt, da nogle af mods ikke er lavet af det originale NRaas-team, men indsendt af andre til brug sammen med de andre mods.