Juster skarpt lysstyrke på Mac

Hvis du skal justere lysstyrken på et Mac-skærm præcist, kan du henvende dig til to forskellige tricks, der tilbyder præcisionskontrol på, hvor skarp en Mac-skærm er.


Først er et praktisk og mindre kendt tastaturmodifikator, der giver mulighed for præcisionsjustering, og for det andet viser vi, hvordan du får adgang til lysstyrken skyderen i Display præferences panel.

Præcisionsjusteringer med Option + Skift Brightness-knapper på Mac-tastaturer

Hold nede Option + Shift-tasterne, mens du justerer skærmens lysstyrke for nøjagtigt at justere skærmens lysstyrke ved at tillade 64 niveauer med varierende lysstyrke versus standard 16.

Den trinvise justering giver mulighed for præcision, når du indstiller et skærmens lysstyrkeniveau, hvilket giver stor kontrol over præcis, hvor lyst eller dyst du vil have, at Mac-skærmen skal være.

Som du kan se i skærmbilledet, gøres dette ved at bryde hvert lysstyrke trin i fire faser. Jeg finder denne slags præcision virkelig nyttig på min MacBook Pro, når den er i lysere lysforhold, men det virker også på stationære Mac'er og med næsten alle versioner af OS X.

Du kan gøre den samme type præcise justeringer, når du også ændrer dine Mac-lydstyrkeniveauer, som også giver trinvise kontroller gennem det samme tastaturmodifikatortrick.

Bemærk, at nye versioner af OS X stadig tillader denne funktion, men med Lion gennem Yosemite og OS X El Capitan kræves en lidt anden modifikationsnøgle til trinvise præcisionsjusteringer ved hjælp af funktionstasterne for lydstyrkeniveauer og lysstyrkeniveauer på det nyeste Mac-tastatur .

Justering af skærmens lysstyrke via skærmpanelet i OS X

Hvis du har flere skærmbilleder eller foretrækker at bruge en skyder, kan du justere lysstyrken på et tilsluttet Mac-skærm med systemindstillingerne, gå bare til "Skærmbilleder", og under fanen "Skærm" skal du justere skyderen til ønsket lysstyrke.

Skærmbilledet Lysstyrke til lysstyrke findes i alle versioner af OS X med alle Mac'er, så uanset om maskinen er en iMac, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air eller et eksternt skærmbillede, har du disse lysstyrkeindstillinger.

Bemærk, at nogle tredjepartsvisninger fra bestemte producenter kun tillader lysstyrkejusteringer på selve panelet selv ved hjælp af fysiske knapper på displayet. Men hvis det er tilfældet, vil du have den ønskede effekt ved blot at trykke på de relevante knapper for højere eller lavere lysstyrke.