Sådan fjernes Microsoft Paint

Microsoft Windows 7-operativsystemet kan implementeres til brug i computere til enkelt formål, såsom kiosker, der er konfigureret til kun at få adgang til bestemte internetwebsteder. At låse en kioskcomputer indebærer at fjerne programmer, der ikke kræves, hvilket sparer plads på harddisken og kan øge ydeevnen og sikkerheden. Få adgang til og fjern programfilerne til Microsoft Paint-applikationen for at spare plads og øge sikkerheden.

Trin 1

Log ind på computeren ved hjælp af brugernavnet og adgangskoden til en konto, der har administratorrettigheder på computeren. Klik på knappen "Start" og derefter "Søg" -boksen, og skriv "% windir% \ System32" i feltet "Søg", og tryk på "Enter" -tasten.

Trin 2

Højreklik på filen "mspaint.exe" i det vindue, der vises, og klik på "Egenskaber" i den viste menu. Klik på fanen "Sikkerhed" i vinduet "Egenskaber". Klik på "Avanceret", og klik derefter på fanen "Ejer".

Trin 3

Klik på "Rediger", og klik derefter på navnet på den konto, der aktuelt er logget ind på computeren fra listen over konti, der vises, og klik på knappen "OK". Klik på "OK" i vinduet "Egenskaber". Højreklik på "mspaint.exe" -filen, og klik på "Slet" i den menu, der vises.

Trin 4

Dobbeltklik på "en-US" -mappen i vinduet "System32". Vinduet "en-US" åbnes. Højreklik på filen "mspaint.exe.mui" i det vindue, der vises, og klik på "Egenskaber" i den viste menu. Klik på fanen "Sikkerhed" i vinduet "Egenskaber". Klik på "Avanceret", og klik derefter på fanen "Ejer".

Klik på "Rediger", og klik derefter på navnet på den konto, der aktuelt er logget ind på computeren fra listen over konti, der vises, og klik på knappen "OK". Klik på "OK" i vinduet "Egenskaber". Højreklik på filen "mspaint.exe.mui" og klik på "Slet" i den menu, der vises.