4G LTE Udstyr installeret hos Apple Stores, vil iPhone 5 være 4G kapabel efter alle?

Gør yesterdays 4G iPhone carrier test plist find meget mere interessant, Engadget blev anmeldt af en anonym kilde, at nogle store Apple Stores får 4G LTE-udstyr i butikken installeret af ingen andre end iPhone-bæreren AT & T:

4G LTE-udstyr blev for nylig installeret i en stor Apple-butik - ved AT & T, ifølge vores kilde. At gøre ting noget mere interessant er selve udstyret, hvoraf et stykke kun understøtter 700MHz og AWS bands - begge AT & T planlægger at bruge til sit LTE-netværk, hvis T-Mobile-erhvervelsen går igennem.

Årsagen til AT & T at installere sådant udstyr er uklart, men det har naturligvis afgjort en ny bølge af 4G LTE udstyret iPhone 5 rygter og spekulation. Engadget bemærker også, at Apple Stores synes at være på et ansættelsesforhold:

Vi er også blevet fortalt, at den pågældende Apple Store, og alle i regionen, nu forsøger at øge bemandingen på salget med omkring 30 procent, hvilket tilsyneladende ikke er relateret til den sædvanlige leje i spidsen til ferien (det vil tilsyneladende stadig ske senere).

4G LTE-udstyr fra AT & T, yderligere salgsmængdepersonale ... ingen ved helt sikkert, hvad der foregår her, og du bør nok overveje, at LTE snakkes rygter i bedste fald, men iPhone 5 siges at lancere i oktober.

Opdatering: Billedet af det påståede 4G-udstyr er blevet fjernet på anmodning.