Sådan installeres en 3000 watt inverter

Strømomformeren på 3000 watt er en enhed oprettet af Whistler Group, der giver dig mulighed for at køre enheder såsom et tv- eller videospilsystem fra strømmen i batteriet i en bil, lastbil, SUV eller varevogn. Inverteren konverterer 12 volt strømmen fra et køretøjs batteri til vekselstrøm for at levere energi til disse enheder. Ved at slutte inverteren til et batteri og tilslutte enhederne til 3000 watt inverteren skal du bruge mange af din elektronik, mens du er på farten.

Trin 1

Drej afbryderen på 3000 watt inverteren til "Fra". Sæt de to strømkabler, der fulgte med enheden, ind i indgangene bagpå. Indgangene har skruer fastgjort, som du kan stramme ned med fingrene for at sikre, at disse forbindelser ikke brydes, mens du bruger enheden.

Trin 2

Tilslut det negative eller sorte strømkabel fra inverteren til den negative terminal på batteriet ved at klemme det ned. Når dette er sikkert, skal du slutte det positive eller røde strømkabel fra enheden til den positive terminal på batteriet og klemme det ned for at sikre det. Tilslut ikke disse kabler til den forkerte terminal, da du kan beskadige enheden og køretøjet.

Trin 3

Sæt et stykke AWG-tråd (American Wire Gauge) i enhver størrelse rundt om "Ground" -terminalen på bagsiden af ​​inverteren. Sæt det rundt flere gange, så det er tæt. Tag den anden ende, og vikl den rundt om et metalområde på køretøjet. Gør forbindelsen tæt, så ledningen ikke kommer af metallet.

Sæt et af de elektriske enheder, du vil bruge, i en af ​​AC-porte på forsiden af ​​inverteren. Når enheden er tilsluttet, skal du dreje omskifteren "Power" på inverteren til "On" -positionen. Hvis inverteren ikke blev tilsluttet forkert, tænder den ikke eller kan forårsage en elektrisk kortslutning. Når inverteren er tændt, skal du tænde for den elektriske enhed og begynde at bruge den.