Ingen fortrydelsesknap på iPhone og iPod Touch? Brug i stedet Shaking Motions

IPhone har ikke en Fortryd-knap, hvilket er noget, som mange af os har undret os om og ønsket i lang tid. Men det betyder ikke, at du ikke kan udføre en fortrydelse eller gendanne opgave på din iPhone, men hvad du gør, udfører en rystende bevægelse med iPhone eller iPod touch på ethvert sted, hvor du har indtastet tekst eller lavet en handling, du ønsker at fortryd eller gentag.

Der ser ikke ud til at være en tjeneste i hvilken retning du bevæger telefonen, side om side eller op og ned fungerer omtrent det samme, tydeligt et resultat af indbyggede bevægelsesdetekteringsevner.

Så for indtastet tekst for at 'fortryde', bevæger du enheden rundt om hurtigt for at fortryde den. Og for slettet tekst for at "gendanne" som om det blev fjernet ved et uheld, bevæger du enheden rundt om hurtigt for at gentage den. Ligeledes kan du, hvis du ved et uheld slettet en e-mail eller sendt en besked til arkiverne, kan ryste telefonen og spørge om du ønsker at fortryde handlingen. Ja, uden at bruge en funktionskode, bruger iPhone i stedet for at ryste bevægelser. Giver mening?

Det er helt sikkert en sjov handling, næsten som det blev modelleret efter frustrationen folk oplever og undertiden fysisk udstråler, når noget er gået galt, men det virker ganske godt på iPhone, og du kan tænke på rystningen, da mobilen svarer til desktops Fortryd og gentag kommandoer, der findes i Mac OS X og Windows.

Dette blev oprindeligt tilføjet med udgivelsen af ​​iPhone 3.0-software sammen med de meget ønskede kopiering / indsæt evner, lige så langt tilbage som iPhone 3G, men det har fastgjort sig gennem iOS 9 og de nyeste iPhones, det er virkelig en del af iOS. Det er helt unikt, men shake motion fungerer godt og er selvfølgelig mindeværdigt, og til trods for at blive introduceret i en tidligere version af iOS, er den mere eller mindre den samme i de seneste versioner af iOS 7 (Bemærk: nyere versioner af iOS udløser faktisk en dialog vindue, når bevægelse er blevet registreret, bekræfter fortrydelses- og gendannelsesaktionerne og tilbyder også en annulleringsindstilling, hvis den blev foretaget ved en fejl. Ældre versioner af iOS gør det ikke, og i stedet udfører blot opgaven, da bevægelsen er blevet registreret). Dette fortæller os, at denne metode er her for lang tid, så væn dig til det og have lidt sjov næste gang du skal have en handling fortrydt ... nu interessant nok til tabletter, får iPad-brugere faktisk knapper på tastaturet for at fortryde og genoprette, så måske vil det overgå til iPhone og iPod i tide ... vi vil se.

Du kan lære om endnu mere pæne funktioner og tips derude til iPhone, tjek mange flere her.