Batteriets levetid for iPhone 4S dræner for hurtigt? Prøv at kalibrere batteriet

Nogle brugere angiver, at iPhone 4S-batteriet ikke varer så længe som forventet, dette kommer sammen med separate rapporter om iOS 5-batterilevetid hurtigere end normalt. Mens nogle af 4S batterilevetiden skyldes de ovennævnte iOS 5-problemer (hvoraf de fleste er lette at rette ved at justere indstillinger), kunne der være en endnu enklere forklaring, batteriet skal kalibreres.

I en post, der sammenligner batteriets levetid for iPhone 4S og iPhone 4, rapporterer MacRumors, at kalibrering af batteriet kan gøre en betydelig forskel i batteriets levetid, da " nogle [iPhone 4S-brugere] har fundet deres batterimåler til at være unøjagtige, indtil dette udføres.

Denne anbefaling stemmer overens med Apples officielle batterilevetid, og de foreslår specifikt, at batteriet oplades til 100% og derefter kører det helt ned mindst en gang om måneden:

For korrekt vedligeholdelse af et lithiumbaseret batteri er det vigtigt at holde elektronerne i det i bevægelse lejlighedsvis. Sørg for at gennemgå mindst en opladningscyklus pr. Måned (opladning af batteriet til 100% og derefter helt ned).

Apple anbefaler også, at du slukker for funktioner inden for iOS, som du ikke bruger, hvilket vi kan bekræfte, er en væsentlig forskel for alle iOS-enheder, ikke kun 4S.

Selvfølgelig kunne der også være nogle tekniske grunde til, at 4S batteriet måske ikke varer helt lige så længe. IPhone 4S-teknologien viser en betydeligt hurtigere processor og GPU-enhed, ud over et forbedret batteri. Den ekstra effekt af CPU'en kan påvirke batteriets levetid, men i virkelige verdenstests udført af iLounge er forskellen ikke særlig signifikant. Specifikt målte de iPhone 4 og 4S, og fandt ud af, at iPhone 4 i mange tilfælde har en lidt bedre batterilevetid, selv om de er forsigtige med, at i sidste ende, hvor længe batteriet varer i vid udstrækning afhænger af, hvordan du bruger det.

Et andet aspekt, der kunne påvirke iPhone 4S-batteriet, er manglen på en manuel 3G-tilslutningsafbryder. Dette påvirker kun nogle brugere, men for dem i regioner med dårlig 3G-modtagelse kan cyklussen mellem 3G og Edge-netværk reducere batteriets ydeevne, da enhedens basisbånd forsøger at oprette forbindelse til et optimalt signal. Normalt kan man afhjælpe dette ved at deaktivere 3G inden for deres iOS-netværksindstillinger, men denne mulighed er ikke tilgængelig for 4S-brugere i den nuværende version af iOS 5.0.

Har du kalibreret iPhone 4S-batteriet løse dine problemer?