Apple Runs iPhone 6s Commercial Fokuseret på 3D Touch

Apple har introduceret en ny iPhone 6s kommerciel kaldet "3D Touch", passende navngivet med vægt på 3D Touch-funktionen på enhedens skærm.

Annoncen flyver nu på primetime-tv, hvis du har set på fodbold, så har du sandsynligvis set den allerede, men den er også indlejret nedenfor for nem visning.

Fortællingen til den kommercielle er konversationsmæssig og noget legesyg, med fokus på hvad du kan gøre med 3D Touch-skærmen, peek og pop evner gennem iPhone 6s interaktioner.

Dette er iPhone 6s. Ikke meget har ændret sig. Undtagen det føles anderledes. Nu trykker du let for at se og dybere at pope. Det ændrer hvor nemt du kan kigge en flyvning, tjekke et indlæg, søge efter middag. Åh, jer vil elske det sted. Du kan finde en flugt lettere. Ja, gå derhen. Og find musik lettere. Vent, lytter du til din egen sang? Så stort set alt hvad du gør, føles anderledes, og det er det, der er ændret.

Tv-reklamen er den anden til iPhone 6s, den første, der har et lignende konversationsstema og voiceover, der oprindeligt luftede under afsløringen af ​​iPhone 6s-arrangementet i september.

Og andre Apple reklamer.