Sådan forstørres en filmskærm på computeren

Der er et antal programmer, der kan bruges til at se DVD'er eller andre videofiler på en computer. QuickTime Player, VLC Player og Windows Media Player er de mest anvendte programmer til at se videofiler. Disse programmer har alle de samme muligheder, men kontrolpanelerne er organiseret forskelligt fra program til program. Alle programmer åbner et vindue til at se en filmskærm, og alle programmer har muligheder for at kontrollere skærmens størrelse.

Trin 1

Åbn QuickTime Player. Klik på "File" og flyt din markør til "Open File." Vælg den film, du vil se. Et vindue åbnes for din film. For at forstørre skærmen skal du klikke på "Vis" og vælge "Forøg størrelse" for at forstørre filmskærmen eller klikke på "Tilpas til skærm" for at tage hele skærmen med undtagelse af kontrolpanelet. Klik på "Fuld skærm" for at åbne den største filmskærm.

Trin 2

Åbn VLC Player. Klik på "File" og flyt din markør til "Open File". Vælg den film, du vil se. Et vindue åbnes for din film. For at forstørre skærmen skal du klikke på "Video" og vælge den ønskede skærm på listen over normal størrelse, halv størrelse, dobbelt størrelse eller "Tilpas til skærm". "Tilpas til skærm" giver stadig plads til kontrolpanelet under skærmen. Klik på "Fuld skærm" for den største filmskærm.

Åbn Windows Media Player. Klik på "File" og flyt din markør til "Open File". Vælg den film, du vil se. Når vinduet til filmen åbnes, skal du trykke på tasterne "Ctrl" + "1" for at åbne fuldskærmstilstand. Tryk på tasten "Esc" på tastaturet for at gå til stor skærm med panel.