Sådan programmeres en EchoStar-fjernbetjening

Opsætningen af ​​et EchoStar-system er ikke komplet, før du er i stand til at læne dig tilbage, nyde et krystalklart billede og kontrollere dit fjernsyn, videobåndoptageren og enhver anden ekstraenhed, der er tilsluttet dit system. At lære at programmere en EchoStar-fjernbetjening er et øjeblik.

Sørg for, at fjernbetjeningen har nye batterier. Det har brug for fire AAA-batterier.

Find tilstandsknapperne på controlleren. Du vil se SAT, AUX, TV og VCR. SAT står for satellitmodtageren. Din fjernbetjening er automatisk indstillet til at arbejde med din EchoStar-modtager, og du behøver ikke at programmere den til denne funktion. AUX kan henvise til en kabel-tv-enhed eller en lydenhed, der tilsluttes det til dit stereoanlæg. TV henviser til dit fjernsynsapparat. VCR kan vælges til at styre en standard VCR eller en DVD-afspiller.

Tryk på tilstandsknappen, der svarer til den enhed, du vil kontrollere med EchoStar-fjernbetjeningen. For eksempel, hvis du vil programmere fjernbetjeningen til at styre tv'et, skal du trykke på tv-tilstandsknappen ned.

Tænd for enheden. Dette er det emne, du vil kontrollere med EchoStar-fjernbetjeningen. Det kan være nødvendigt at gøre det manuelt eller med sin egen fjernbetjening. I dette eksempel tænder du dit fjernsynsapparat med sin egen kontrol.

Tryk på EchoStar-tilstandsknappen for enheden igen, men hold den nede i tre sekunder. Alle de andre tilstandsknapper blinker. Ret fjernbetjeningen mod den enhed, du vil kontrollere.

Tryk kort på EchoStar-fjernbetjeningsknappen, og klik derefter langsomt på enten pil op eller pil ned. Du udfører en kodescanning, der gør det muligt for fjernbetjeningen at køre gennem alle de forprogrammerede koder, der er gemt i hukommelsen. Skynd dig ikke denne proces. Det kan tage et par minutter.

Stop, når det apparat, du vil styre med EchoStar-fjernbetjeningen, pludselig slukker. Du har ramt den korrekte kode, og hvis du gemmer den nu, vil din fjernbetjening være i stand til at bruge den i fremtiden til at kontrollere elementets funktioner.

Gem koden i EchoStar-fjernbetjeningens hukommelse ved at trykke på pund-knappen. Den tilsvarende tilstandsknap blinker og bekræfter programmeringsvalget. Du er nu klar til at styre enheden med EchoStar-fjernbetjeningen.