Sådan nulstilles en Hotmail-adgangskode, hvis du har glemt det hemmelige svar

Hotmail, den gratis webmailtjeneste, der er en del af Microsofts Windows Live-pakke, giver dig mulighed for at besvare et hemmeligt spørgsmål, hvis du glemmer din e-mail-adgangskode. Når du opretter din Hotmail-konto, beder tjenesten dig om at vælge spørgsmålet og svaret. Men hvis du glemmer dit hemmelige svar såvel som din adgangskode, kan du få Hotmail til at sende dig instruktioner for at hjælpe dig med at komme tilbage på din konto og nulstille adgangskoden.

Trin 1

Gå til startsiden for Hotmail på http://www.hotmail.com. Du vil se mellemrum, hvor du kan indtaste din Hotmail-adresse og adgangskode. Indtast din Hotmail-adresse i rummet mærket "Windows Live ID."

Trin 2

Klik på det blå link under adgangskodefeltet, der lyder "Glemt din adgangskode?" En ny side indlæses.

Trin 3

Indtast din Hotmail-e-mail-adresse i rummet ud for "Windows Live ID." Du vil se et billede med et sæt bogstaver og tal. Indtast disse tegn i mellemrummet mærket "Tegn." De er ikke store og små bogstaver. Klik på knappen "Fortsæt". En ny side indlæses.

Trin 4

Klik på alternativknappen ud for sætningen "Instruktioner om nulstilling af adgangskode til mig via e-mail." Klik på knappen "Fortsæt". Flere muligheder vises på skærmen.

Klik på alternativknappen ud for den alternative e-mail-adresse, du indtastede, da du oprettede din Hotmail-konto. Klik på "Fortsæt". Hotmail har nu sendt instruktioner til din alternative e-mail-adresse, der hjælper dig med at nulstille din adgangskode og hemmelige spørgsmål og svar.