En gang om gang ... Apple-kassetter

Længe før dagene i iPhones og App Stores, eller endda Macs og 3, 5 "disker for den sags skyld ... Apple software kom på 5, 25" floppies og ... kassettebånd. Ja, ligesom den samme type kassettebånd kom dit første album på, hvis du var barn i 80'erne eller begyndelsen af ​​90'erne.

Og her kigger du på et godt eksempel på et relikvie fra en gammel tid, en super retro tape af Lemonade Stand, et ekstremt simpelt Apple II-spil, der lærte børnene forretningsmæssige grunde ved at køre en limonadestand. På Apple II-computeren selvfølgelig, selvom der ikke kørte en limonadefod i deres forhave som barn?

Dette er fra før min tid, men det er sjovt at se alligevel. Kan du forestille dig at sætte en kassette i en båndspiller for at spille et spil? Halvdelen af ​​børnene i disse dage ved ikke engang, hvad et kassettebånd er ...

Hvis du føler dig super nostalgisk, kan du faktisk spille en port af Lemonade Stand i Mac OS X og Windows XP, selv om du skal bruge Rosetta til at få det til at fungere i Mac OS X, hvilket betyder, at brugere ud over Lion er ude af lykke .

Sjovt, huh?