Call of Duty 1-systemkrav

"Call of Duty", det første spil i franchisen, der fortsætter i dag, blev udgivet i 2003 til pc-computere. Spillet er opdelt i en amerikansk, britisk og sovjetisk kampagne under 2. verdenskrig. Baseret på motoren "Quake 3: Team Arena" tillader spillet gamere at spille i et førstepersonsperspektiv. Spillet fortsatte med flere efterfølgere og banede vej til videospilkonsoller såvel som fremtidige pc-udgivelser. Fordi spillet blev udgivet i 2003, var kravene til pc-spil ikke så høje som standarderne for aktuelle udgivelser.

Processor

Spillet kræver en processor svarende til eller større end Pentium 3700 MHz eller Athlon 700 MHz. De fleste aktuelle computere indeholder en processor med højere hastighed.

vædder

Computere skal indeholde et RAM på 128 MB eller derover for at køre "Call of Duty." De fleste nuværende computere indeholder en meget højere mængde RAM og vil opfylde dette krav.

Harddisk

Mange moderne spil kræver et par gigabyte harddiskplads for at køre. Dette spil har brug for næsten 1,5 GB plads til at fungere.