Sådan får du det bedste tilbud på en kabelbunt

Kabel-, internet- og telefontjenester er ofte samlet i en pakke, der tilbydes gennem et enkelt firma. Dette sparer ofte penge for en boligejer ved at give en reduceret regning for bundtet som helhed snarere end at betale tre regninger til en individuel pris for hver service.

Nogle gange er der et overvældende udvalg af valg i kabelbundter, så det er lidt tankevækkende opmærksomhed og en smule efterforskning at fastslå den bedste aftale. Når du først har fundet, at du har fundet det bedste tilbud, der passer til dine behov, kan bare en lille smule prut gøre det endnu bedre.

Undersøg dit forbrug. Et kabelbundt er ikke nødvendigvis den bedste pris, hvis du stadig betaler for ting, du ikke bruger, eller hvis du ender med at betale højere priser for tjenester, du bruger, og som ikke er inkluderet. Du kan ende med at betale mere for det på begge måder.

Undersøg individuelle tjenester, der tilbydes med hvert bundt. Find for eksempel ud af, om telefontjenesten tilbyder gratis langdistance-service med en bestemt pakke, og om Internettet er ubegrænset, og også hvilke tv-stationer der tilbydes med det. Hvis du ikke har brug for det fulde omfang af tjenesterne, kan du drage fordel af en billigere pakke med færre tjenester og dermed få en bedre aftale.

Shop forskellige virksomheder. Kabelfirmaer er ikke de eneste, der tilbyder pakker. Dit lokale telefonselskab har muligvis også medfølgende pakker, der tilbyder telefontjenester med internet og satellit- eller kabel-tv, lige så godt som en god pris eller bedre.

Bed kundeservicemedarbejderen om konkurrencens tilbud. For eksempel, hvis firma A tilbyder gratis installation, men firma B har en bedre all-round pakke, så spørg firma B, om de også kan give dig den gratis installation.

Læs anmeldelser af enhver virksomheds service, som du overvejer for din pakke. God service kan betyde en bedre aftale, selvom det er et par dollars mere.

Overvej en kontrakt. Nogle pakker har endnu bedre priser, når en kunde accepterer en et- eller to-årig kontrakt. Dette betyder ikke, at du er tvunget til at blive hos virksomheden, men det betyder normalt, at du bliver nødt til at betale visse gebyrer for at forlade inden kontrakten udløber. Når du er sikker på dit valg, giver det stadig god mening at få den bedre aftale, der følger med en kontrakt.