Hvad er den bedste måde at slette alle spor af en browserhistorik på?

Sletning af internetbrowserhistorik kan udføres på forskellige niveauer, men en måde indebærer at rydde historikken for hvert besøgte websted og websøgning foretaget af computeren i hver brugt browser. En anden måde, sletning af gendannelsespunkter, efterlader nul spor af en brugers internethistorik inde i computeren, da computeren ikke har nogen grund til at gendanne og gemme dataene. Denne anden proces kan, selvom den er let trukket, forsikre brugeren om, at ingen vil være i stand til at spore gennem hendes personlige oplysninger på et senere tidspunkt.

Sletning fra internetindstillinger

Inde i fanen "Værktøjer" i din internetbrowser skal du klikke på "Internetindstillinger" for at finde det sted, hvorfra du kan rydde browserhistorikken. Under fanen "Browserhistorik" skal du klikke på "Slet" for at indtaste det felt, der bruges til at udslette internethistorikken. Hvis du markerer "Historik og cookies" og klikker på "OK", slettes alle internetfiler, der er set på i den angivne browser.

Dette er den samme proces, du skal følge for hver browser, der bruges, hvis du vil slette alle spor af webbrowsing. Selvom der er måder at gendanne data, der er ryddet på denne måde, er det en invasiv proces og kræver en administrativ adgang fra Windows, der skal udføres.

Sletning af gendannelsespunkter

For at slette alle spor af internethistorik fra computeren skal gendannelsespunkterne slettes. Denne proces involverer at gå ind i "Systemværktøjer" inde i "Start" -menuen og finde "Systemgendannelse" -applikationen. Brugeren har mulighed for at slå Systemgendannelse fra og slette gendannelsespunkterne. Gendannelsespunkter er steder, hvor computeren gemte alle oplysningerne på computeren, så hvis systemproblemet opstod, kunne systemet gendanne i tide til en tidligere dag og bringe alle oplysningerne tilbage, inklusive internethistorik.