Brug Remote Disc til at dele en cd / dvd-drev mellem Macs

Nu da Mac Mini, iMac, MacBook Air og Retina MacBook Pro er flyttet væk fra at transportere interne SuperDrives, vil ejere af disse nyere Mac'er muligvis få mere brug af Remote Disc-funktionen end nogensinde før. For dem, der ikke er kendte, gør Remote Disc stort set det, det lyder som, hvilket giver en Mac mulighed for at dele og få adgang til et andet Macs DVD / CD-drev, som om det var deres eget. På en ekstern disk kan Mac'er uden diskdrev bruge et andet diskdrev, om du vil installere software fra dvd'er, importere cd'er til iTunes, rip DVD'er og endda brænde cd'er og dvd'er. Det er en fantastisk funktion.

Fjerndisken er nem og problemfri og fungerer på tværs af en lang række Mac OS X-versioner. For eksempel kan en helt ny MacBook Air eller Retina MacBook Pro, der kører den nyeste version af MacOS High Sierra, Sierra, OS X El Capitan, Yosemite, Mavericks, Mountain Lion få adgang til SuperDrive af en meget ældre Mac, der kører Snow Leopard, som vi vil demonstrere i gennemgangen som beskrevet nedenfor.

Sådan aktiveres ekstern disk på Mac med cd / dvd superdrive

  1. Åbn systemindstillinger og vælg "Deling"
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Remote Disc" for at aktivere tjenesten (bemærk, at Mac OS X 10.6 vil markere det som "DVD eller CD-deling" i stedet)
  3. Anbring en cd eller dvd i drevet, som skal være tilgængelig fra den anden Mac

Nu, når fjerndiskdeling er aktiveret, kan den eksterne dvd eller cd fås som om den var en intern superdrive. Hvis Mac-indstillinger er indstillet til at tillade, at drev vises på skrivebordet, vil dvd'en straks blive synlig der.

Sådan får du adgang til Remote CD / DVD-drevet på Mac uden en Superdrive

  1. Hvis cd'er og dvd'er er indstillet til at blive vist på skrivebordet, skal du straks finde den delte disk ... ellers ...
  2. Fra Mac OS X Finder skal du åbne et hvilket som helst vindue og navigere til rodmappen for at finde "Remote Disc" eller selve dvd / cd-navnet

Når fjerndisken anmodes om, skal adgangen ydes af fjernmaskinen som standard, selvom denne indstilling kan deaktiveres på Mac'en med en superdrive. Derefter er disken monteret og tilgængelig som om Mac'en havde det helt egen DVD-drev.

Dette er en fantastisk funktion, og det slår at betale for en ekstern SuperDrive, hvis du tilfældigvis har en ældre Mac med et dvd / cd-drev, der ligger rundt alligevel. Det er også en glimrende måde at løse problemer med Mac'er, der har svigtet eller funktionsfejl i DVD-drev.

Imponerende kan Remote Disc også lade en Mac låne et dvd-drev fra en Windows-pc på samme måde som Mac til Windows-fildeling, selv om det vil være et emne for en anden artikel.

Dette er nok den nemmeste måde at dele en cd eller dvd fra en Mac til en anden, men hvis du ved en anden tilgang, så del den med os i kommentarerne nedenfor!