Se 6 Great How-To videoer til iPad med iOS 11

Apple ønsker at vise frem iOS 11 på iPad, og på trods af at operativsystemet stadig er under beta-udvikling, har Apple gået videre og udgivet seks YouTube-tutorials designet til at demonstrere og walkthrough hvordan man udfører nogle af de mere interessante iPad-specifikke funktioner, der er nyligt tilgængelige i iOS 11.

Apple-videoer fokuserer på iPad og iPad Pro med iOS 11, der udfører forskellige opgaver, herunder brug af den nye Dock, ved hjælp af Notes-appen til at scanne og underskrive dokumenter ved hjælp af de nye multitasking-funktioner, administrere filer med den nye filer-app ved hjælp af bevægelser og Brug Markup med Apple Pencil.


Vi har for nylig diskuteret installation og testning af iOS 11 beta specifikt på iPad og bemærker, at iPad hardware er hvor iOS 11 skinner rigtig med mange nye og interessante funktioner. Denne samling af et minuts videoer fra Apple gør et godt stykke arbejde med at demonstrere nogle af de store nye muligheder. De er bestemt værd at tjekke ud, hvis du er nysgerrig efter iPad og iOS 11.

Du vil bemærke, at nogle af videoerne angiver "iPad Pro" i stedet for blot "iPad", men de fleste af iOS 11-tingene vil også fungere på en standard iPad, så længe de ikke kræver Apple Pencil. For eksempel har jeg en ny iPad (2017-model), der er næsten halvdelen af ​​prisen på en iPad Pro, og den fungerer godt med iOS 11 public beta, selv uden Apple Pencil og nogle af de Pencil-specifikke tricks. Anyway, videre med at se videoerne nedenfor!

Dock: Sådan udnytter du strømmen af ​​den nye Dock med iOS 11 på iPad

Multitasking: Sådan får du flere ting hurtigere med multitasking med iOS 11 på iPad

Filer: Sådan styres og flyver gennem dine filer med iOS 11 på iPad

Gange: Sådan får du mest ud af dine hænder med iOS 11 på iPad

Noter: Sådan scannes, underskrives og sendes et dokument med iOS 11 på iPad uden problemer

Markup: Sådan markerer du ting med Apple Pencil med iOS 11 til iPad Pro

(Bemærk, at Markup-funktionen fungerer på iPhone og iPad-modeller uden en Apple-blyant, men at udløse Notes-funktionen fra låseskærmen og andre Apple Pencil-funktioner kræver naturligvis, at iPad Pro med en Apple-blyant skal fungere som vist i videoen)

Ser ret pænt ud, ikke? Vil du tjekke det selv, men har ikke en iPad? Du kan købe en ny iPad 2017 model til omkring $ 330 eller en iPad Pro til omkring $ 650 og installere iOS 11 public beta på den. Hvis du har en eksisterende iPad, kan du også gå med enhver anden iOS 11 kompatibel enhed. Det er en værdifuld oplevelse, hvis du er en eksisterende iPad-bruger, eller bare nysgerrig om, hvor fremtiden for iPad er på vej.

Husk, at iOS 11 i øjeblikket er i beta-test, og alt beta system software er generelt mindre stabilt og mere buggy end en typisk operativsystem oplevelse ville være. Derfor er det vigtigt at regelmæssigt sikkerhedskopiere din enhed, hvis du vælger at teste en betaversion eller ideelt bruge beta-systemsoftware på sekundær hardware, der ikke er missionskritisk eller indeholder vigtige vigtige funktioner eller data. Hvis du er genert om at køre beta system software, så venter indtil IOS 11 er udgivet som en endelig version dette efterår er også helt rimeligt.