Sådan overføres musik til IPads

Når du køber musik fra iTunes, sikrer Apple, at du til enhver tid har adgang til dine køb fra enhver enhed via iCloud. Musik, du selv flåede, er en anden historie. Apple tilbyder ikke muligheden for at placere dine egne sange på iCloud. Du kan dog overføre dem til din computer ved hjælp af iTunes-appen og din iPads USB-kabel. Alle sangfiler, der genkendes af iTunes, genkendes af iPad, inklusive MP3 og CD-rips.

Trin 1

Sådan overføres musik til IPads

Download den nyeste version af iTunes på din computer. Hvis du endnu ikke har føjet musik til iTunes, kan du importere sangfiler eller hele mapper fra menuen Filer. Tilslut din iPad til computeren med dens USB-kabel, og følg vejledningen på skærmen. Du bliver muligvis bedt om at indtaste dit Apple-id og din adgangskode i iTunes første gang du tilslutter iPad.

Trin 2

Sådan overføres musik til IPads

Stryg iPadens låseskærm. Der vises en meddelelse på iPad-startskærmen, der beder dig om at bekræfte, at du har tillid til den tilsluttede computer. Vælg "Tillid".

Trin 3

Når du køber musik fra iTunes, sikrer Apple, at du til enhver tid har adgang til dine køb fra enhver enhed via iCloud. Musik, som du selv flået, er en anden historie. Apple tilbyder ikke muligheden for at placere dine egne sange på iCloud. Du kan dog overføre dem til din computer ved hjælp af iTunes-appen og din ...

Klik på iPad-ikonet, når det vises i iTunes.

Trin 4

Kopier sange ipad, Ipad musikfiler, Afspil musik ipad

Klik på indstillingen "Musik" i menuen til venstre, og klik derefter på afkrydsningsfeltet "Synkroniser musik". Som standard synkroniserer iTunes automatisk hele dit musikbibliotek med iPad. Inden du vælger denne mulighed, skal du kigge på bunden af ​​skærmen for at se, hvor meget lagerplads der stadig er gratis på iPad.

Trin 5

Sådan overføres musik til IPads

Klik på "Valgte afspilningslister, kunstnere, album og genrer" for at manuelt synkronisere specifik musik til iPad. Klik på de tilgængelige indstillinger for at angive, hvad du vil have sendt til iPad. Bemærk, at du også har mulighed for at inkludere musik, videoer og stemmememoer. Hvis du ikke kan beslutte, hvad du vil overføre, skal du klikke på afkrydsningsfeltet "Fyld frit plads automatisk med sange", og iTunes gør netop det.

Sådan overføres musik til IPads

Klik på knappen "Anvend" for at overføre dine valg til iPad. Når statuslinjen øverst i iTunes angiver, at synkroniseringen er fuldført, kan du sikkert afbryde iPad'en fra computeren. Al din overførte musik findes i appen Musik på iPad.