Sådan sendes en tekst fra et ukendt nummer

Der er flere muligheder for at sende tekstbeskeder fra et ukendt nummer. Du kan muligvis foretage en websøgning efter onlinetjenester, der sender tekster fra deres websteder, så modtageren ikke kender det nummer, som teksten sendes fra. I stedet for at skulle søge på nettet er en lettere mulighed at sende en tekstbesked fra din e-mail-adresse til modtagerens mobiloperatørs portal, som er helt gratis for dig at bruge. For at gøre dette skal du have en personlig e-mail-konto, og du bliver nødt til at vide, hvem modtagerens mobiloperatør er. Hvis du ikke ved dette, kan du søge på et af de mange websteder, der giver dig disse oplysninger.

Åbn din internetbrowser på din computer eller mobiltelefon.

Log ind på din e-mail-konto.

Åbn siden for at komponere en ny besked.

Skriv din tekstbesked i meddelelsesdelen af ​​kompositionssiden. Husk, at de fleste tekstbeskeder ikke må overstige 160 tegn, så prøv at holde din besked kort.

Indtast modtagerens 10-cifrede telefonnummer efterfulgt af modtagerens mobiltelefonudbyders tekstmeddelelsesadresseportal i modtagerens adresselinje. Din færdige adresse vil se ud som "[email protected]."

Tips

Mens e-mailing af en tekstbesked er en gratis tjeneste, du kan bruge, kan modtageren blive opkrævet standard SMS-satser afhængigt af deres plan. Du kan finde en mobiltelefons operatør ved at besøge www.fonefinder.net. Der er også mange andre online-findere til mobiltelefonholdere. Nogle af mobiltelefonbærerens e-mail-portaler til tekstbeskeder er: Verizon: [email protected] Tidligere AT & T-kunder: [email protected] Sprint: [email protected] T-Mobile: [email protected] Nextel: 10digitphonenumber @ messaging.nextel.com Cingular: [email protected] Virgin Mobile: [email protected] Alltel: [email protected] ELLER [email protected] CellularOne: [email protected] Omnipoint: 10 digitnummer nummer. com Qwest: [email protected]