OS X Yosemite 10.10.5 Beta 1 Udgivet til Testing

Apple har udgivet den første beta-opbygning af OS X Yosemite 10.10.5 til Mac-udviklere og offentlige Beta-brugere. Beta-bygningen kommer som 14F6a og er kompatibel med enhver Mac, der kan køre OS X Yosemite.


OS X 10.10.5 beta 1 kan downloades nu fra Mac Developer Center for registrerede udviklere for at få adgang til bygningen og softwareopdateringsmekanismen for offentlige beta brugere. Det er uklart, hvad der er indeholdt i OS X 10.10.5 beta, men typisk indeholder en punktudgivelse fejlrettelser, sikkerhedsforbedringer og mindre forbedringer og indeholder ikke større nye funktioner.

Yosemite 10.10.5 beta 1 er en del af det offentlige beta-program, men den lille opdatering til Yosemite er helt adskilt fra OS X El Capitan 10.11 offentlig beta 1-udgivelse, som er tilgængelig for enhver Mac-bruger, der vælger at deltage i det offentlige beta-program fra Apple.

Den seneste stabile opbygning af OS X forbliver OS X Yosemite 10.10.4. Stabile bygninger anbefales til det store flertal af brugere, da beta-udgivelser ofte er mindre pålidelige.

Separat, iOS 8.4.1 beta 1 blev også udgivet i dag for udviklere at teste på iPhone, iPad og iPod touch-modeller.