Se ABC News, PBS Kids, og andre nye kanaler på Apple TV

Apple har tilføjet et par ekstra kanaler til Apple TV, herunder ABC News, PBS Kids, AOL On og Willow. Derudover har Flickr-appen modtaget en opdatering på Apple TV for at forbedre fotobrowseroplevelsen for den pågældende tjeneste. Alle nye kanaler har fri adgang, undtagen Willow.


ABC News Channel er måske den mest betydningsfulde tilføjelse, som omfatter fire separate live streams og tonsvis af on-demand video. Derudover omfatter ABC News-kanalen ni lokale tilknyttede stationer fra USA, herunder WABC New York, KABC Los Angeles, WLS Chicago, WPVI Philadelphia, KGO San Francisco, KTRK Houston, WTVD Raleigh, KFSN Fresno og WISN Milwaukee. De lokale affilierede tilføjelser til Apple TV ABC News-kanalen blev først noteret af MacRumors.

PBS Kids vil være en anden populær tilføjelse, hvilke forældre og børn bør være særligt glade for, da det giver masser af on-demand video af mange kids foretrukne tv-udsendelser fra PBS. Standard PBS-stationen har været tilgængelig på Apple TV i nogen tid nu, som også har fremragende programmering. Selv dem uden Apple TV kan selvfølgelig stadig nyde PBS Kids og PBS Video streams online via deres relevante hjemmesider fra enhver computer eller ved at downloade de relevante PBS apps på deres iOS-enheder.

AOL On-kanalen indeholder tilsyneladende adgang til over 900.000 videoer fra AOL-websteder som The Huffington Post og TechCrunch. Mange mennesker er ikke opmærksomme på dette, men ja det er den samme AOL, som engang tilbød dialup internet-tjenester i 1990'erne. AOLs opkaldstjeneste er ikke påkrævet for at få adgang til AOL On, og ingen AOL-registrerings-cd'er vil blive sendt til dit hus [ED BEMÆRK: Træk det ud, kom på].

Endelig er Willow TV en kanal til at se Cricket-kampe, men siges at koste $ 15 pr. Måned for adgang.

For dem, der ikke har interesse for de nye kanaler, er der altid mulighed for at skjule kanalikoner fra Apple TV-skærmen og reducere noget rod eller i det mindste omarrangere dem til et mere passende layout.

Der er mange andre kanaler tilgængelige med streaming streaming på Apple TV, med nye tilføjelser, der tilføjes fra tid til anden. iPhone- og iPad-ejere kan også bruge AirPlay Mirroring til at streame deres iOS-enheder til et Apple TV for at se deres egne gemte videoer eller endda spille videospil på en større skærm, trådløst.