Sådan konverteres en Keynote .key til PowerPoint-præsentation med iCloud

Keynote .key præsentationsfiler kan nemt konverteres til PowerPoint .pptx filer ved hjælp af iCloud. Det store ved at bruge iCloud til at konvertere Keynote til PowerPoint-præsentationer er, at iCloud kan fås fra enhver enhed eller computer, så længe den har en webbrowser, hvilket betyder at du kan udføre denne filkonvertering fra en Windows-pc, en Mac, Linux-maskine, eller endda en tablet. Så længe computeren har adgang til internettet og en webbrowser, kan den konvertere keynote-filen til powerpoint med lethed, og det er helt gratis også.

Du skal bruge et Apple ID til at udføre konverteringen, Apple-ID'et fordobles som et iCloud login. Selvom du sandsynligvis har et Apple ID til din iPhone, iPad, Mac, iPod eller hvad som helst, behøver du faktisk ikke at have nogen Apple-enheder til at oprette et Apple ID og bruge en til Keynote til Powerpoint konverteringsprocessen. vi detaljer her.

En hurtig side note: hvis du har til formål at konvertere en Keynote-fil til Powerpoint-format, og du er på Mac med Keynote installeret, kan du faktisk bare gemme en keynote-fil som en Powerpoint-fil direkte fra MacOS - du behøver ikke at bruge iCloud for det overhovedet.

Sådan konverteres en Keynote-fil til PowerPoint-præsentation via iCloud, gratis

Dette virker fra ethvert operativsystem eller en moderne webbrowser:

  1. Gå til iCloud.com og log ind med dit Apple ID (lav et nyt Apple ID, hvis det er nødvendigt)
  2. Gå til "Keynote" for at indlæse Keynote web app i iCloud
  3. Klik på det lille tandhjulsikon øverst på Keynote-skærmen
  4. Vælg nu "Upload Presentation" fra rullemenuen under tandhjulsikonet
  5. Vælg Keynote .key præsentationsfilen du ønsker at konvertere, den uploader til iCloud og åbnes i webbrowseren
  6. Når præsentationen er indlæst i iCloud Keynote *, skal du klikke på den lille skruenøgle i værktøjslinjen og vælge "Download en kopi"
  7. Vælg "PowerPoint" fra indstillingerne for downloadformat
  8. Keynote .key-filen konverteres til og downloades som en PowerPoint-præsentation .pptx-fil

Det er det! Alt er gjort, din frisk konverterede .pptx Powerpoint-fil vil være tilgængelig, uanset hvor din webbrowser henter filer til.

Som standard på en Mac gemmes filen til brugeren ~ / Downloads-mappen, og i Windows kan den være inden for en mappe med downloads af dine Dokumenter, eller hvor du nogensinde gemmer dine filer og downloads.

* Hvis formateringen ser ud, kan du rette den i Keynote til iCloud, før du eksporterer og konverterer filen fra Keynote til Powerpoint. Normalt er konverteringen ganske god, men nogle gange er unikke skrifttyper, der er specifikke for den computer eller enhed, Keynote-filen blev oprettet på, muligvis manglende, og få tingene til at se anderledes ud. I så fald vil du muligvis justere skrifttypen eller formateringen af ​​Keynote-filen, før du eksporterer og download den konverterede præsentation som en Powerpoint pptx fil.

Har du andre nyttige tips, tricks eller kommentarer om at konvertere Keynote-filer til Powerpoint-filer? Del dem med os i kommentarerne nedenfor!