Sådan oprettes reklamedørebøjler

Dørbøjler kan variere fra "ikke forstyrr" skilte på hoteller til professionelt reklamemateriale. Dørbøjler-flyers er en effektiv måde at reklamere for dit produkt eller din service til dine potentielle kunder. Det er let at oprette dem, materialer er relativt billige, og du kan tilpasse dem til at passe til dit målmarkeds behov. Med lidt tid og kreativitet kan du øge din kundebase drastisk ved at få dit produkt eller din service derude ved hjælp af dit helt eget design af dørbøjler.

Trin 1

Åbn et tomt dokument ved hjælp af et tekstbehandlingsprogram såsom Microsoft Word eller Open Office Writer. Klik på fanen "format", og vælg "kolonner". Vælg mindst tre kolonner, og klik på "ok".

Trin 2

Skift dit sidelayout til liggende ved at klikke på fanen "fil" og vælge "sideopsætning". Vælg "liggende" og klik på "ok".

Trin 3

Begynd at designe dine dørbøjler-flyers. Du kan placere tre på en side, en pr. Kolonne. Sørg for at medtage dine kontaktoplysninger og navnet på dit produkt og din tjeneste, og angiv, hvad det er, du annoncerer for. Medtag et lille billede eller firmalogo i midten af ​​flyeren. Efterlad mindst et mellemrum på to tomme øverst på flyeren.

Trin 4

Udskriv dit første kladde, og spørg nogle venner eller familiemedlemmer om deres meninger. Få dem til at kontrollere stavefejl, skrivefejl og konsistensfejl. Bed dem om at komme med forslag til, hvordan du forbedrer din flyer. Foretag eventuelle foreslåede ændringer, og få dine korrekturlæsere til at kontrollere flyeren en sidste gang.

Trin 5

Udskriv dine dørbøjler på kort. Skær hver flyer ud, så den har jævn plads på begge sider, men sørg for at efterlade det to tomme hul i toppen.

Trin 6

Laminér hver dørbøjler med lamineringsark. Punch et hul i det to-tommer rum øverst på din flyer, og lav et diagonalt snit fra toppen af ​​hullet til toppen af ​​flyeren ved hjælp af din saks. Dette giver dig mulighed for nemt at placere dørbøjler på hver dør.

Distribuer dine dørbøjler, og vent på, at dine kunder kommer til dig.