Sådan redigeres video på Windows Media Player

Redigering af video udføres typisk ved hjælp af videoredigeringssoftware, såsom Windows Movie Maker, der er tilgængelig med Vista- og Windows 7-operativsystemerne. Men hvis du ikke har dette program tilgængeligt, er en anden mulighed at bruge Windows Media Player. Brug af Windows Media Player til at redigere videofiler kræver, at du først installerer Solveig Multimedia WMP Trimmer-plug-in på dit system.

Gå til SolveigMultimedia-websiden, og klik på knappen "Download". Gem ZIP-filen til plugin'et på dit skrivebord. Dobbeltklik på filen for at se dens indhold. Uddrag filen, hvis det er nødvendigt, og dobbeltklik på filen for at installere pluginnet på dit system.

Dobbeltklik på Windows Media Player for at åbne programmet. Alternativt kan du klikke på Start-menuen og gå til "Alle programmer".

Gå til rullemenuen Værktøjer, og vælg plugins. Klik på indstillingen for "Solveig Multimedia WMP Trimmer Plugin." Dette aktiverer plug-in til Windows Media Player.

Gå til rullemenuen File, og klik på "Åbn". Find en filmfil på dit system, som du vil redigere.

Naviger til starten af ​​klippet eller sektionen af ​​den film, du vil gemme. Flyt den blå skyder til højre for at komme videre gennem filmen. Klik på "Start" -knappen, der findes på plug-in'en.

Naviger til slutningen af ​​klippet eller sektionen af ​​filmen, som du vil gemme, ved at flytte den blå skyder. Klik på "Afslut" -knappen, der findes på plug-in'en.

Tryk på knappen "Out" for at klippe klippet eller sektionen af ​​filmen fra kilden. Dette viser dialogboksen Gem som .... Indtast et navn til den redigerede filmfil, og klik på knappen "Gem".

Klik på “Ja”, når bekræftelsesfeltet vises for at gå til placeringen af ​​den redigerede filmfil.

Advarsler

Windows Media Player er ikke i stand til at redigere videofiler alene uden plug-in.