Accepter automatisk FaceTime-opkald i Mac OS X

FaceTime er videochatprotokollen tilgængelig for Mac-brugere i OS X samt iOS til iPhone og iPad, og det virker godt at stråle billeder fra et kamera til en anden enhed via internettet. En mindre kendt funktion, der er skjult fra den generelle brug af Mac FaceTime-appen, er dog evnen til at indstille FaceTime til automatisk at acceptere FaceTime-opkald fra en bestemt kontakt, hvilket er det, vi skal dække her.


For at være klar accepterer dette ikke alle indgående FaceTime-opkald automatisk, men du indstiller FaceTime til automatisk at acceptere indgående FaceTime-opkald fra et godkendt telefonnummer eller e-mail-adresse til en bestemt kontaktperson. For at dette skal fungere, skal du have FaceTime til Mac, som leveres forudinstalleret på alle moderne Macs, men kan fås på ældre versioner af OS X, hvis det er nødvendigt. Resten af ​​processen håndteres via Terminal og standardindstillingen som beskrevet nedenfor:

Sådan accepteres FaceTime-opkald automatisk fra bestemte kontakter i Mac OS X

Du kan indstille FaceTime til at acceptere et indgående opkald enten via e-mail-adresse eller telefonnummer, eller begge, hvis du vil indstille dem separat.

Automatisk accept af FaceTime-opkald fra en bestemt e-mail:

defaults write com.apple.FaceTime AutoAcceptInvitesFrom -array-add [email protected]

Automatisk accept af FaceTime-opkald fra et bestemt telefonnummer:

defaults write com.apple.FaceTime AutoAcceptInvitesFrom -array-add +14085551212

Sørg for, at strengen er alt indeholdt i en kommando på en linje.

Du kan tilføje så mange forudskrevne e-mail-adresser og telefonnumre, som du automatisk vil modtage og acceptere FaceTime-opkald fra (Selvfølgelig virker dette kun i Mac OS X), og det fungerer sammen med både FaceTime Video og FaceTime Audio kommunikation metoder.

Fjernelse af kontakter fra automatisk godkendte FaceTime-opkald

For at fjerne evnen til automatisk at acceptere Facetime-opkald skal du bruge følgende standard-streng:

defaults delete com.apple.FaceTime AutoAcceptInvites

Dette er et pænt trick, jeg forsøgte at finde ud af, hvordan man gør selv, da det giver dig mulighed for at bruge en FaceTime-computer på et bestemt sted som en fjernwebkamera af slags, da jeg snuble på et indlæg fra en computerreparation firma underholdende navngivet CornDog Computers, som opdagede standardstrengene. Tilsyneladende skrev de en ansøgning, der automatisk ville besvare opkald, da de opdagede, at du kan gøre det manuelt via standardindstillingen, hvilket er det, vi detaljerede ovenfor.

Dette ser ud til at fungere i alle moderne versioner af OS X, der understøtter FaceTime, prøv det og lad os vide i kommentarerne, hvis du har nogen resultater for OS X eller på anden måde.